• City Stories

    Απόκριες 2017: 8 εναλλακτικά bars της Αθήνας για non stop party μέχρι το πρωί


    Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα των Αποκριών κι αυτό το τριήμερο (από την Παρασκευή έως την Κυριακή) οι δρόμους της πόλης θα γεμίσουν με μασκαράδες έτοιμους να ξεφαντώσουν! Μπείτε λοιπόν στο κλίμα, διαλέξτε τι θα ντυθείτε και αφεθείτε να σας παρασύρουν… οι Απόκριες!

    1) Gazarte
    Το καθιερωμένο μασκέ πάρτι του Gazarte την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου μας προκαλεί να βγάλουμε στη φόρα αυτό που κρύβουμε μέσα μας. Φέτος οι υπεύθυνοι έχουν εμπνευστεί τη θεματική της βραδιάς από τους Super Heroes: Batman, Superman, η Storm, ή Wolverine. Ό,τι κι αν επιλέξτε, φορέστε τη μαγική σας κάπα κι ετοιμαστείτε να απελευθερώσετε τις υπερφυσικές σας δυνάμεις. Στη σκηνή θα βρίσκονται οι Jaguar Bombs με ένα άκρως σουρεαλιστικό soundtrack: rock n’ roll από τα 60’s θα μπλεχτούν με μία playlist του MTV στα early zeros και με εφηβικούς pop ύμνους. Mετά το live και τις δύο μέρες, στα decks θα ανεβαίνουν Dj’s για να κρατήσει το party μέχρι το πρωί.
    Βουτάδων 32-34 Γκάζι

    Απόκριες

    2) Trash vs Techno- The Μασκέ Edition στο Six D.o.g. s
    Mετά τα απόλυτα πετυχημένα parties των Χριστουγέννων και των 4 Χρόνων LUBEN, οι six d.o.g.s, Luben.tv και Cannibalradio.com ενώνουν για μια ακόμη φορά τις δυνάμεις τους διοργανώνοντας ένα από τα πιο κεφάτα πάρτι της πόλης και ρίχνουν στη μάχη 5 DJs σε 2 stages χωρίς καμία συνοχή! Στο Gig Space, οι Cult Invaders, εν μέσω της παγκόσμιας περιοδείας τους (στην ελληνική επαρχία), παρουσιάζουν ένα μαραθώνιο DJ Set που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί: μουσική από τα 80’s και τα 90’s, ξένα και ελληνικά τραγούδια που έχετε χιλιοτραγουδήσει και όλες οι ένοχες μουσικές σας απολαύσεις. Στο -1 η gang του Cannibalradio.com, θα ρίχνει techno μπόμπες, κονφετί και σερπαντίνες, με τους Softcore, Speerit και Iffie, στα γκάζια! Το dress code επιβάλλει ενδυμασία 90’s. Μην ξεχάσετε τα γυαλιά ηλίου σας και τον χαρταετό σας, γιατί το πάρτι θα τραβήξει μέχρι το πρωί και θα κάνετε κούλουμα στην Αβραμιώτου! Η είσοδος είναι πέντε ευρώ.
    Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι

    Απόκριες

    3) Stranger things – Eleven στο Χυτήριο
    Μια διαφορετική βραδιά με θεματική εμπνευσμένη από τις monster movies που αγαπήσαμε. Στην πέμπτη του χρονιά, τo μεγαλύτερο ρετρό αποκριάτικο της πόλης το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου φέρνει την αθωότητα μιας άλλης εποχής απέναντι σε τέρατα και πλάσματα αλλόκοσμα, που μόνο η φαντασία ξέρει να νικήσει. Εκτός από το πάρτι που θα ξεκινήσει στις 22:00, στους χώρους του Χυτήριου από τις 20:00 θα γίνουν προβολές αγαπημένων ταινιών, διαγωνισμοί για την καλύτερη εμφάνιση, αλλά και μια επίδειξη μόδας. Η είσοδος είναι στα 6 ευρώ.
    Ιερά Οδός 44, Κεραμεικός

    Απόκριες

    4) Αλίκη- Βυσσινόκηπος
    Στο αγαπημένο εξαρχειώτικο στέκι αυτή την Κυριακή ο Dj Mike Glykas ανεβαίνει στα decks και μας προσκαλεί να ντυθούμε …Αλίκη Βουγιουκλάκη για ένα ξέφρενο πάρτι. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε αγαπημένες ταινίες, όπως «Το πιο λαμπρό αστέρι», «Υπολοχαγός Νατάσα» , «Μανταλένα», «Αλίκη στο ναυτικό», «Η αρχόντισσα κι ο αλήτης», «Το ξύλο βγήκε από τον παράδεισο», «Η νεράιδα και το παλικάρι», ή την «Μοντέρνα Σταχτοπούτα». Διαλέξτε και πάρτε, γιατί η Αλίκη ήταν μόνο μία.
    Ζωοδόχου Πηγής 27, Αθήνα

    5) The Meet Market στο Ρομάντζο
    Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου το Ρομάντζο ετοιμάζεται για τους τελικούς αποκριάτικους εορτασμούς, συνδυάζοντας τη διασκέδαση με τις αγορές. Βάλτε λοιπόν τη στολή σας, τη μάσκα σας και παπούτσια άνετα για χορό και περιδιαβείτε ανάμεσα σε πενήντα και πλέον περίπτερα σχεδιαστών, καλλιτεχνών και ελληνικών μικρο-επιχειρήσεων με παραπάνω από 20 νέους εκθέτες! Νόστιμες λιχουδιές, συλλεκτικά vintage και retro προϊόντα, βινύλια, διαδραστικά παιχνίδια, δώρα, DJ sets και θετική ενέργεια σας περιμένουν για να περάσετε μια ξεχωριστή Αποκριά. Η είσοδος είναι ελεύθερη και η διοργάνωση ξεκινάει από τη μία το μεσημέρι.
    Αναξαγόρα 3-5, Ομόνοια

    6) Tρούμπα 1960
    Την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου από τις 18:00 όλα τα μαγαζιά στην περιοχή της Τρούμπας υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά διοργανώνουν για πρώτη φορά ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτι, εμπνευσμένο από το αμαρτωλό παρελθόν της περιοχής. Πόρνες, κράχτες, νταβατζήδες, ναυτάκια και μάγκες ανάμεσα στις επιλογές σας για να μεταμφιεστείτε. Το απόλυτα κινηματογραφικό σκηνικό της περιοχής θα σας ταξιδέψει πίσω στην δεκαετία του ’60 για μια βραδιά που θα θυμάστε.

    Απόκριες

    7) LIKE CLOCKWORK: A Chapeau Noir Costume Party
    Το βράδυ της Παρασκευής 24 Φεβρουαρίου, φορέστε το μαύρο σας καπέλο, τα καλύτερα λευκά και τις τιράντες σας και (αφού πιείτε ένα ποτήρι Moloko Plus) περάστε μια βόλτα από το Death Disco για μια διαφορετική αποκριάτικη βραδιά! Η ομάδα Chapeau Noir (Giannis Andriotis & George Common) και ο special guest star Stamatis Grispos (Modern Tapes) θα αναλάβουν να σας χορέψουν σε ρυθμούς Indie Pop, Alternative Rock και Electronica. Oι μεταμφιέσεις, παρότι δεν είναι υποχρεωτικές, είναι κάτι παραπάνω από καλοδεχούμενες.
    Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή

    8) Αηδονάκια στο Μαρούσι
    Μια επιλογή για τους μικρούς μας φίλους, ή όσους αισθάνονται ακόμα παιδιά. Το αγαπημένο και ανανεωμένο λούνα παρκ στο Μαρούσι, με όλα τα κλασικά παιχνίδια του, φιλοξενεί φέτος τον Βασιλιά Καρνάβαλο. Face painting, DJ party, διαγωνισμοί χορού και στολής και πολλά δώρα σας περιμένουν από τις 25 Φεβρουαρίου. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
    Λεωφόρος Κηφισίας 89 & Διονύσου 155, Μαρούσι

    Πηγή: Bovary.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αθήνα: 10 must στέκια στο Παγκράτι

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ωραιότερα cafe στο Κολωνάκι

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οκτώ αγαπημένες αυλές για καφέ και ποτό στο κέντρο της Αθήνας



    ΣΧΟΛΙΑ