• City Stories

    Μαχαιρίτσας και Πορτοκάλογλου υποδέχονται τον Βαγγέλη Γερμανό στο «Γυάλινο»

    • NewsRoom


    Δύο από τους μεγαλύτερους τραγουδοποιούς της σύγχρονης Ελλάδας συναντιούνται φέτος για πρώτη φορά επί σκηνής, τέμνοντας δυο μουσικές διαδρομές παράλληλες, που διατρέχουν σχεδόν τέσσερις δεκαετίες. Σε ένα πρόγραμμα με ροή ραδιοφωνική, όπου τα τραγούδια των δυο διαδέχονται το ένα το άλλο με διάθεση νοσταλγική, παιχνιδιάρικη και ανατρεπτική, τους δυο πρωταγωνιστές συνοδεύει η Μιρέλλα Πάχου, ενώ την ανατροπή της βραδιάς υπογράφει κάθε Παρασκευή και Σάββατο ένας διαφορετικός καλεσμένος – έκπληξη.

    Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά με Γερμανό

    Για τις ημέρες των γιορτών και με έξτρα παραστάσεις τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, ο Νίκος Πορτοκάλογλου και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας υποδέχονται στο «Γυάλινο Μουσικό Θέατρο» τον Βαγγέλη Γερμανό: μια σημαντική επιρροή και πηγή έμπνευσης στο ξεκίνημά τους, τον καλωσορίζουν για πρώτη φορά ανάμεσά τους, για να παρουσιάσουν από κοινού ένα αφιέρωμα στα πιο κλασικά και αγαπημένα του τραγούδια: Ο «Απόκληρος», ο «Κηπουρός», η «Μπανιέρα», η «Κρουαζιέρα», η «Σημαδούρα» και τόσα άλλα, ερμηνευμένα απλά και άμεσα από τους τρεις τροβαδούρους, θα δημιουργήσουν ένα καλοκαιρινό κλίμα μέσα στην καρδιά του χειμώνα. Σαν μια παρέα παλιών φίλων που ξαναβρίσκονται ένα βράδυ στην παραλία, με κιθάρες γύρω από τη φωτιά.

    Οι πόρτες ανοίγουν στις 22:30, με τιμές εισόδου από 10 ευρώ (με μπύρα ή κρασί στο μπαρ) τις Παρασκευές και 12 ευρώ τις υπόλοιπες ημέρες.

    Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

    Λεωφ. Συγγρού 143, Νέα Σμύρνη

    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:   Μελωδίες των Χριστουγέννων στο Θέατρο «Ολύμπια», από τη Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Χριστουγεννιάτικη Mονμάρτρη του Μεταξουργείου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Ελληνοαμερικανική Ένωση: Μια βραδιά αφιερωμένη στον Κώστα Καρυωτάκη με ελεύθερη είσοδο



    ΣΧΟΛΙΑ