ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πράσινα τιμολόγια Οκτωβρίου: Το φθηνότερο από τη ΔΕΗ με 12,9 λεπτά/κιλοβατώρα – Οι τιμές όλων των παρόχων
Η ΖeniΘ, ο Χρυσός Χορηγός του Tour, επιφύλασσε μοναδικές εκπλήξεις και δώρα για τους παρευρισκόμενους
Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, και ο Αντώνης Ρέμος, μια από τις «μεγαλύτερες» φωνές του ελληνικού τραγουδιού, ανέβασαν τη «Μουσική στο ΖeniΘ» με τρεις sold out συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης του κοινού ηλέκτρισε την ατμόσφαιρα στο Κατράκειο Θέατρο (5-6/09) και στο Θέατρο Γης (10/09) με τη βοήθεια της κορυφαίας ενέργειας της ΖeniΘ, μέσα από τρία εκρηκτικά show που συνοδεύτηκαν από παράλληλες δράσεις με πολλές εκπλήξεις.
Η ΖeniΘ, Χρυσός Χορηγός του Live Tour Summer 2021 του καλλιτέχνη, προσέφερε μέσω διαγωνισμών δωρεάν εισιτήρια για τις μουσικές διοργανώσεις που απογείωσαν την ενέργεια των θεατών, ενώ κατά τη διάρκεια των συναυλιών ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη του κοινού με μια σειρά διαγωνισμών που χάρισαν Smart TVs, Smartphones, Game Consoles και πολλά άλλα μεγάλα δώρα!
O κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Digital Strategy της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: “Μετά τη θερμή υποδοχή του Αντώνη Ρέμου στην κορυφαία ομάδα ενέργειας της ΖeniΘ και την πρώτη αποκλειστική διαδικτυακή συναυλία που έσπασε κάθε ρεκόρ θεατών, ανυπομονούσαμε να προσφέρουμε ακόμα μια αξέχαστη μουσική εμπειρία στον κόσμο που την είχε τόσο πολύ ανάγκη. Στη ΖeniΘ είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που το κοινό αγκάλιασε ακόμα μια δράση μας. Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να ανταποδίδουμε έμπρακτα την εμπιστοσύνη του με καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες αλλά και μοναδικές εκπλήξεις και εμπειρίες όπως οφείλει μια εταιρεία σαν τη ΖeniΘ να προσφέρει.
Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της ZeniΘ, καθώς και σε όλες τις πλατφόρμες social media: Facebook, LinkedIn, Instagram και Twitter.
#ZeniΘ #KoryfaiaEnergeia #KoryfaiaOmada
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Game changer για την Ελλάδα η τεχνητή νοημοσύνη – Δαίδαλος και Pharos βάζουν τα θεμέλια της ελληνικής Silicon Valley
- Το ΝΑΤΟ, η Ρωσία, η Τουρκία και ο ελληνικός «Θόλος του Αχιλλέα»
- Ρωμανός Ροδόπουλος: Νιγηριανοί σπουδαστές στον Πειραιά – Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο επενδύει στην προσέλκυση διεθνών φοιτητών
- Αυξήσεις 2,4% στις συντάξεις από 1η Ιανουαρίου 2026 – Πότε θα πιστωθεί η ενίσχυση των 250 ευρώ
