• City Stories

    Η συνταγή της Κυριακής: Ζουμερές μπριζόλες με μουστάρδα και μέλι

    • NewsRoom


    Μια τέλεια συνταγή για ψητές μπριζόλες στο φούρνο με μέλι και μουστάρδα και, φυσικά, με θεσπέσια αρώματα! Μια απλή συνταγή, ιδανική για το κυριακάτικο τραπέζι, την οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με πατάτες λεμονάτες.

    Δείτε τη συνταγή παρακάτω:

    Υλικά:

    – 4 χοιρινές μπριζόλες
    – 2 κουταλιές της σούπας μέλι
    – 4 κουταλιές σούπας λάδι
    – 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα
    – Μισό λεμόνι
    – Σκόρδο σε σκόνη
    – 1 κουταλάκι του γλυκού δεντρολίβανο
    – 1 κουταλάκι του γλυκού ρίγανη

    Εκτέλεση:

    Βάλτε τις μπριζόλες σε ένα πυρέξ. Σε ένα μεγάλο μπολ ρίξτε το λάδι, το μέλι, τη μουστάρδα και το λεμόνι. Χτυπήστε καλά τα υλικά και προσθέστε το σκόρδο και τα αρωματικά. Ανακατέψτε τα όλα μαζί και περιχύστε τις μπριζόλες. Προσθέστε 2 ποτήρια νερό και ψήστε στους 180 βαθμούς για περίπου τρία τέταρτα. Μπορείτε να συνοδέψετε το κρέας με ρύζι ή πατάτες.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:  Πανεύκολες και πεντανόστιμες πατάτες λεμονάτες

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φθινοπωρινός πουρές κολοκύθας για να καλωσορίσουμε τον Οκτώβριο (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Πανεύκολη τυρόπιτα χωρίς φύλλο σε χρόνο μηδέν



    ΣΧΟΛΙΑ