ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για άλλη μια χρονιά, οι ΕθελωΝΤΕΣ του Ομίλου της Τράπεζας Πειραιώς, έδωσαν δυναμικά το παρόν στον αγώνα Greece Race for the Cure που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου με σύνθημα «Συνεχίζουμε τη δράση μας ενάντια στον καρκίνο του μαστού».
Το Race for the Cure® είναι ο μεγαλύτερος θεσμός με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού στον κόσμο. Στην Αθήνα πραγματοποιείται με την έγκριση της αμερικάνικης οργάνωσης Susan G. Komen, σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Αθηναίων και τον Οργανισμό Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), την τελευταία Κυριακή του Σεπτεμβρίου. Μέσα από τη διοργάνωση υλοποιούνται προγράμματα του Συλλόγου «Άλμα Ζωής» ενάντια στον καρκίνο του μαστού.
H Τράπεζα Πειραιώς στηρίζει για όγδοη συνεχή χρονιά το Greece Race for the Cure, σε μια μεγάλη γιορτή ευαισθητοποίησης και προαγωγής της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι θα γίνει με τον Οδοντωτό – Νέες αντιδράσεις, στον αέρα η επαναλειτουργία;
- Μαρινέλλα: Επαναστάτρια και πάντα μπροστά από την εποχή της – Πώς έσπασε τα δεσμά του πάλκου και των κοινωνικών ταμπού
- Τι θέση πήρε ο Βρούτσης για το ΟΑΚΑ, πώς αντιδρούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός
- Βιομηχανία: Ανησυχία για εκτόξευση της ενέργειας στα 300 ευρώ/κιλοβατώρα και… για τα μέτρα Τσάφου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.