• City Stories

    Halloween: Πέντε ατμοσφαιρικά πάρτυ στην Αθήνα, για την πιο spooky γιορτή!

    χαλογουίν


    Η παγανιστική αυτή γιορτή, που μας έρχεται από το εξωτερικό και σήμερα γιορτάζεται κυρίως στις ΗΠΑ, έχει την τιμητική της την τελευταία μέρα του Οκτωβρίου κάθε χρόνο.

    Όπως όλοι ξέρουμε, τα παιδιά στην Αμερική ντύνονται με τρομακτικές στολές και χτυπούν την πόρτα διάφορων σπιτιών με το χαρακτηριστικό «Trick or treat?» (φάρσα ή κέρασμα;).

    Το Ηalloween έφτασε και στα δικά μας μέρη και κάπως έτσι η Αθήνα ετοιμάζεται να το γιορτάσει με διάφορα πάρτυ.

    Παρακάτω συγκεντρώσαμε πέντε μαγαζιά που θα τιμήσουν το Halloween τις ερχόμενες μέρες με spooky events:

    Halloween Rave στο TRES
    Παρασκευή
    26 Οκτωβρίου 2018
    Πληροφορίες

    Η Athens Rave Culture, τα HAF Parties και η Level Up Athens ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα Halloween Party που θα θυμάσαι για καιρό!

    Ετοιμάσου για ένα “τρομακτικό” βράδυ γεμάτο μπάσο, νεκροκεφαλές, κολοκύθες και ιστούς μέχρι το πρωί γεμάτη με ηλεκτρονική μουσική από τα 90’s μέχρι και το σήμερα!

    Rave – Acid – Techno // Psychedelic Trance // Dubstep – Drum & Bass

    Είσοδος 5 ευρώ

    Halloween Fest στο Spinster
    Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018
    Πληροφορίες

    Το φάντασμα της Loo a.k.a. Marilena Orfanou και της Gina, αποχωρούνται για λίγο την μπάντα Someone Who Isn’t Me, και αναλαμβάνουν τα πλατώ του Spinster, για την πιο μυστικιστική βραδιά της χρονιάς.

    #trickortreat

    Είσοδος ελεύθερη

    Spookland στο Χυτήριο
    Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018
    Πληροφορίες

    Η πιο φαντασμαγορική Halloween Fiesta έρχεται για μια και μοναδική παράσταση τρόμου στην Αθήνα!

    Σκαλιστές κολοκύθες, καπνοί, laser show, σκελετοί, μάγισες και δαίμονες θα σας περιμένουν να σας υποδεχτούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Χυτηρίου.

    Φορέστε τα πιο τρομακτικά σας outfit, το πιο σκληρό σας ύφος και ετοιμαστείτε για άπειρο χορό με τις πιο spooky μουσικές επιλογές από Cardi B, Migos, JayZ, Eminem, 50cent μέχρι Μadonna, Lady Gaga, Rihanna, Britney Spears και από Martin Garrix, David Guetta, Steve Aoki μέχρι Timmy Trumpet, Armin Van Buuren & Vini Vici μαζί με τα πιο hot shows που θα σας κόψουν την ανάσα!

    All Night Party, Rap, Trap, House & Psy Hits.
    On decks DJs from Athens Bros & The Bangers Collective.

    Είσοδος 6 ευρώ με μπύρα

    Twin Peaks Halloween Party στο Romantso
    Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018
    Πληροφορίες

    Who killed Laura Palmer? Την Τετάρτη 31 Οκτωβρίου στο Halloween πάρτι του Ρομάντσο, θα εξιχνιαστεί ο ύποπτος φόνος της Laura Palmer.

    Το Ρομάντσο γυρνάει πίσω στο έτος 1989 και στα όρια του υπερφυσικού, μεταμορφώνεται για μια νύχτα στον παράξενο κόσμο του Twin Peaks, στη σκοτεινή πλευρά της ύπαρξης, μέσα από ενοράσεις του ασυνειδήτου, εκεί όπου οι άνθρωποι μιλάνε με μονοσύλλαβες λέξεις και όλοι έχουν μυστικά. Υπάρχουν ψευδαισθήσεις που μπορεί και να μην είναι ψευδαισθήσεις και ένα κόκκινο δωμάτιο στο οποίο οι νεκροί επανέρχονται στη ζωή (ή μήπως όχι;). Μια αέναη πάλη μεταξύ καλού και κακού ή καλύτερα μια μυστήρια συνύπαρξη και των δυο. Ένα δωμάτιο-παγίδα που το δράμα γίνεται χιούμορ και το χιούμορ, δράμα. Τίποτα δε συμβαίνει όπως θα περίμενες και όλα είναι πιθανά.

    SPOILER ALERT
    Όταν τελειώσει η βραδιά, δε θα μπορείτε να επιστρέψετε στις κανονικές σας ζωές.

    A Spooktacular Halloween Night #7 στο six dogs
    Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018
    Πληροφορίες

    Music by:
    #μόνο_ντέκα + Matina Sous Peau

    Tricks and Treats:
    *Best Costume Contest by attrattivo – the alternative choice
    **Spooky Clown Show by Askew & Tracy
    ***Horror Photo Booth
    * * * *Special Halloween Cocktail 5€

    artistic direction Daphne Iliaki

    plus special screening, John Carpenter’s “Halloween”
    στο Μπάγκειον παρέα με το Flix.gr

    Μέχρι το 2012 το Halloween ήταν κάτι που στην Ελλάδα έβλεπε κανείς μόνο στις αμερικάνικες ταινίες. Εκείνη τη χρονιά όμως το six d.o.g.s έκανε το πρώτο του ‘A Spooktacular Halloween Night’ και η τελευταία νύχτα του Οκτώβρη στην Αθήνα δεν θα ήταν ποτέ ξανά ίδια.

    Από τότε μέχρι σήμερα τα Halloween parties ξεφυτρώνουν σαν… τις κολοκύθες, κανένα όμως δεν έχει καταφέρει να ξεπεράσει σε τρόμο και ευρηματικότητα αυτό του six d.o.g.s. Τα πλάσματα της νύχτας δίνουν το ετήσιο ραντεβού τους στην Αβραμιώτου κι εκεί, ανάμεσα σε καπνούς, νυχτερίδες κι αράχνες, στήνεται ένα από τα μεγαλύτερα και αυθεντικότερα parties της χρονιάς! Στην έβδομη χρονιά του φέτος το Spooktacular Halloween Night του six d.o.g.s ετοιμάζεται να ξεπεράσει τον ίδιο του τον εαυτό επιστρατεύοντας ακόμα περισσότερα tricks and treats!

    Έχουμε και λέμε:
    Music by: #μόνο_ντέκα + Matina Sous Peau
    Οι #μόνο_ντέκα είναι η Φιλίππα Δημητριάδη και η Ζωή Παρασίδη, δημοσιογράφοι τη μέρα, δαιμόνιες djs τη νύχτα. Η Matina Sous Peau είναι αρχιτεκτόνισσα που στον ελεύθερο χρόνο της μαγειρεύει μαγικά φίλτρα και remixes. Ένα all girl/all-star DJ team ιδανικό για παθιασμένα sing alongs και ξέφρενο χορό!

    Best Costume Contest by attrattivo: Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου ποιος είναι ο τρομακτικότερος απ’ όλους; Το δύσκολο αυτό έργο της επιλογής αναλαμβάνει μια Spooktacular κριτική επιτροπή. Εσείς βάλτε τα τρομακτικά σας, ελάτε να φωτογραφηθείτε στο ειδικό Horror Photo Booth, δηλώστε συμμετοχή και διεκδικείστε δωροεπιταγές attrattivo και Halloween εκπλήξεις!
    attrattivo supports your local Halloween!

    Spooky Clown Show by Askew & Tracy: Τι είναι τρομακτικότερο από έναν κλόουν; Δύο κλόουν και μάλιστα ερωτευμένοι! Οι Αμερικανοί καλλιτέχνες τσίρκου και μπουρλέσκ Askew και Tracy αναλαμβάνουν να κάνουν τη νύχτα της 31ης Οκτώβρη ακόμα λίγο πιο ανατριχιαστική.

    Special screening, John Carpenter’s “Halloween” στο Μπάγκειον παρέα με το flix.gr: γυρίζουμε 40 χρόνια πίσω για να δούμε μαζί την πρώτη «Νύχτα με τις Μασκες» του Τζον Κάρπεντερ στο Ξενοδοχείο Μπάγκειον στην Ομόνοια σε μια προβολή φτιαγμένη για να στοιχειώσει ακόμη και τους πιο τολμηρούς. Επισκεφθείτε το flix.gr για πληροφορίες και προσκλήσεις.

    Α και μην ξεχνάτε! Για όποιον σας ρωτήσει: Ναι, είχαμε Halloween και στο χωριό μας!

    Είσοδος ελεύθερη

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εργαστήρι δημιουργικής γραφής για ενήλικες στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: C-Loud FEST: Το πιο ονειρικό φεστιβάλ της πόλης έρχεται στο Ρομάντσο!

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Oι βραδιές στο Αστεροσκοπείο συνεχίζονται!

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: 59ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Όλες οι λεπτομέρειες (pics+ video)



    ΣΧΟΛΙΑ