Μια εύκολη συνταγή για τους λάτρεις της μακαρονάδας, χωρίς τις τύψεις των θερμίδων, από τον Άκη Πετρετζίκη. Για την προετοιμασία θα χρειαστείτε 10 λεπτά και για το μαγείρεμα 7 λεπτά.
Μέθοδος εκτέλεσης
- Σε μία κατσαρόλα με νερό που βράζει βάζουμε αλάτι και τα σπαγγέτι. Βράζουμε για 7 λεπτά.
- Τοποθετούμε ένα γουόκ σε δυνατή φωτιά να κάψει.
- Χαράσσουμε τις γαρίδες εγκάρσια, πασπαλίζουμε με το ελαιόλαδο, προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και βάζουμε στο καυτό γουόκ. Σοτάρουμε 2-3 λεπτά και από τις δύο πλευρές μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Σβήνουμε με τον χυμό από το λάιμ και αφαιρούμε τις γαρίδες.
- Διαβάστε την υπόλοιπη συνταγή στο site του Άκη Πετρετζίκη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή για Πασχαλινά κουλουράκια. Δοκιμάστε την!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συνταγή της Αργυρώς για την τέλεια σαλάτα με φράουλες