• City Stories

    Έρχεται στην Τεχνόπολη το πρώτο Φεστιβάλ για τον τομέα του ποτού, φαγητού και καφέ

    • NewsRoom


    To 1o Φεστιβάλ που αφορά τις σπουδές την κατάρτιση και εξειδίκευση στον τομέα του ποτού (beverage), φαγητού (μαγειρικής – ζαχαροπλαστικής), τουρισμού και καφέ (barista) με βάση τις ανάγκες της αγοράς εργασίας, έρχεται στη Τεχνόπολη 26 και 27 Ιανουαρίου.

    Beverage

    Ο κλάδος των ποτών τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μια μεγάλη άνθηση με δυναμικές κινήσεις από επιχειρήσεις παραγωγής όπως μικροζυθοποιίες και εταιρείες κρασιών αλλά και ποιοτικά bar, σχολές επιμόρφωσης και κατάρτισης που πλέον δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από αντίστοιχες του εξωτερικού και μεμονωμένους mixologist ωστέ να προσδώσουν μια διαφορετική νότα στον κλάδο.

    Food

    Η Ελληνική γαστρονομία και η μαγειρική παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες και αναδεικνύει την εφευρετικότητα των αντίστοιχων επαγγελματιών και επιχειρήσεων που πλέον τολμούν πέρα από τα τετριμμένα και με απροσδόκητα προϊόντα να παράγουν ξεχωριστά αποτελέσματα που εντυπωσιάζουν.

    Οι επισκέπτες του 1ου Befoot Festival θα έχουν την δυνατότητα να γνωρίσουν όλες τις σχολές μαγειρικής και τα προγράμματα κατάρτισης που παρέχουν.

    Tourism

    Το δυνατό χαρτί της Ελλάδας.

    Τα πανέμορφα τοπία, τα μοναδικά νερά, η φιλοξενία προσελκύουν όλο και περισσότερο κόσμο, χρόνο με τον χρόνο κινητοποιώντας την οικονομία της χώρας στο σύνολο της.

    Οι πλέον καταρτισμένοι επαγγελματίες από τις σχολές στελεχώνουν ξενοδοχειακές μονάδες, boutique hotels και hostels στο πλέον αναβαθμισμένο και νέο τοπίο που διαμορφώνεται στο χώρο του τουρισμού.

    BeFooT workshop Stage

    Σε ειδικό Stage ΙΕΚ και επιμορφω τικά κέντρα κορυφαίων εταιρικών brands στον επισιτισμό – τουρισμό μαζί με το εξειδικευμένο και καταξιωμένο εκπαιδευτικό τους προσωπικό, γνωστούς chefs, pastry chefs, barista, bartenders, θα πραγματοποιούν live workshops και σεμινάρια δωρεάν προς το κοινό.



    ΣΧΟΛΙΑ