• City Stories

    Ένα εργαστήριο για ενήλικες που αγαπούν την τέχνη και τη φύση στο ΚΠΙΣΝ με ελεύθερη είσοδο

    ΚΠΙΣΝ


    Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) έχει δώσει το στίγμα του στην πόλη και αποτελεί κάθε μήνα προορισμό για πολλούς, όχι μόνο για βόλτα, αλλά και για άλλους σκοπούς, καθώς πραγματοποιεί κάθε μήνα μια σειρά από εκδηλώσεις, εργαστήρια, δραστηριότητες, δρώμενα και πολλά άλλα. Όλα τα παραπάνω σχετίζονται με διάφορους τομείς της ζωής μας, όπως είναι η τεχνολογία, η φύση, η διασκέδαση, ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός πως πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, δίνοντας στο ετερόκλητο κοινό του την ίση ευκαιρία να τα απολαύσει.

    Τα εργαστήρια που πραγματοποιούνται απευθύνονται τόσο σε ενήλικες όσο και σε παιδιά, ενώ οι κατηγορίες τους είναι ποικίλες και ανταποκρίνονται σε όλες τις προτιμήσεις. Αν αγαπάτε την τέχνη και τη φύση, τότε έχουμε να σας προτείνουμε ένα εργαστήριο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, το οποίο θα λάβει χώρα στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Ονομάζεται «Εργαστήρια κάτω από τον μπλε ουρανό: Διασταυρώσεις» και πραγματοποιείται κάθε Παρασκευή, για όλο τον Αύγουστο.

    Δείτε παρακάτω την περιγραφή του εργαστηρίου και τις ημέρες/ώρες που μπορείτε να το παρακολουθήσετε:

    Οι συμμετέχοντες εξορμούν στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, και ακολουθώντας τα μονοπάτια του ανακαλύπτουν έναν σχεδιαστικό ρυθμό που συνοδεύει τα βήματά τους. Αυτός ο ρυθμός, δεν είναι άλλος από τις οριζόντιες και κάθετες χαράξεις που επαναλαμβάνονται στο τοπίο για να συναντηθούν και να δημιουργήσουν τις υπαίθριες διαδρομές. Παίζοντας με αυτές τις προεκτάσεις των γραμμών στο χαρτί, οι συμμετέχοντες δημιουργούν τις δικές τους ενδιαφέρουσες διασταυρώσεις.

    Σχεδιασμός: Χριστίνα Τσινισιζέλη, Εικαστικός
    Υλοποίηση: Θεανώ Κοτταρίδου, Ιστορικός Τέχνης – Μουσειολόγος

    Παρασκευή 03, 10, 17, 24, 31/08 | 18.30-20.30

    ΠΕΥΚΩΝΑΣ

    Σημείο συνάντησης Πευκώνας, έπειτα οι παρευρισκόμενοι θα μετακινηθούν μαζί με την εισηγήτρια στον Μεσογειακό Κήπο.

    Έως 20 συμμετοχές με σειρά προτεραιότητας.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Θερινό σινεμά στο Χυτήριο: Επτά δωρεάν προβολές για αυτή τη βδομάδα!



    ΣΧΟΛΙΑ