• City Stories

    Ένα ενδιαφέρον εργαστήριο για ενήλικες στο ΚΠΙΣΝ τον Μάιο, με ελεύθερη είσοδο

    ΚΠΙΣΝ


    Ως γνωστόν, το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) πραγματοποιεί κάθε μήνα μια σειρά από εκδηλώσεις, εργαστήρια, δραστηριότητες, δρώμενα και πολλά άλλα. Συνήθως, όλα τα παραπάνω καταπιάνονται με διάφορους τομείς της ζωής μας, όπως είναι η τεχνολογία, η φύση, η διασκέδαση, ενώ σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός πως πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο, δίνοντας στο ετερόκλητο κοινό του την ίση ευκαιρία να τα απολαύσει.

    Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τον τελευταίο μήνα της άνοιξης, τον Μάιο, τον οποίο θα υποδεχτούμε αρχικά με μια πολύ όμορφη μέρα δράσεων στο ΚΠΙΣΝ. Αφού “πιάσουμε τον Μάη”, όπως μπορείτε να δείτε κι εδώ, ολόκληρο τον μήνα θα πραγματοποιηθούν ενδιαφέροντα εργαστήρια για παιδιά και ενήλικες, αλλά και ποικίλες καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Ένα από τα εργαστήρια που ξεχωρίσαμε και θα σας προτείναμε καθώς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, είναι το εξής: “Εργαστήρια Δοκιμής: Σελιδοδείκτες στην Iστορία της Tέχνης”.

    Αν έχετε καλλιτεχνική φλέβα, θα το λατρέψετε σίγουρα, καθώς θα μπείτε στη διαδικασία να εμπνευστείτε, να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη και να ανακαλύψετε τη δημιουργικότητά σας.

    Δείτε παρακάτω την περιγραφή του εργαστηρίου και τις ημέρες/ώρες που μπορείτε να το παρακολουθήσετε:

    Ανοίγουμε σελίδα στο καλλιτεχνικό κίνημα Dada (Ντανταϊσμός), συναντώντας το έργο του Γαλλο-Γερμανού γλύπτη Hans Arp. Αντλώντας έμπνευση από τις οργανικές φόρμες του, θα ανακαλύψουμε την πλαστικότητα στην τέχνη, κατασκευάζοντας το δικό μας γλυπτό με τη χρήση πηλού και ανακυκλώσιμων υλικών.

    Τετάρτη 02, 09, 16, 23, 30/05 | 18.00-19.30 & 19.30-21.00

    Σχεδιασμός-Υλοποίηση: Χριστίνα Τσινισιζέλη, Εικαστικός

    ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΕΒΕ

    Ελεύθερη είσοδος, έως 15 συμμετέχοντες ανά εργαστήριο, με σειρά προτεραιότητας.

    Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε να βρίσκεστε στον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης 30’ νωρίτερα.

    * Oι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν μαζί τους ανακυκλώσιμα/ ευτελή υλικά για να ενταχθούν στην κατασκευή του γλυπτού.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Γιος της Αρετής «είναι εδώ» με το πρώτο του άλμπουμ! (video)



    ΣΧΟΛΙΑ