• City Stories

    Δωρεάν συναυλίες και θεατρικές παραστάσεις στο φεστιβάλ πόλης “Φθινοπωρινές Γιορτές”

    • NewsRoom


    Με ένα πλήθος παραστάσεων και συναυλιών υψηλού επιπέδου, με τη συμμετοχή γνωστών και καταξιωμένων καλλιτεχνών, πραγματοποιείται και φέτος, 1-30 Σεπτεμβρίου 2018, στον Άγιο Δημήτριο, το Φεστιβάλ πόλης “Φθινοπωρινές Γιορτές”.

    Στη διάρκεια του φεστιβάλ είναι προγραμματισμένες 13 συναυλίες, 10 παραστάσεις θεάτρου σκιών και 5 θεατρικές και μουσικοχορευτικές παραστάσεις, στις οποίες μεταξύ άλλων θα συμμετάσχουν ο Αιμίλιος Χειλάκης, ο Γιάννης Μόρτζος, η Ελένη Βιτάλη, οι Χαΐνηδες, οι KollektivA, ο Παύλος Παυλίδης και ο Μίλτος Πασχαλίδης.

    Εξάλλου, 1- 9 Σεπτεμβρίου, παράλληλα με τις εκδηλώσεις αυτές, φιλοξενείται το Διαδημοτικό Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων, στο αίθριο του Στρογγυλού (σχολικό συγκρότημα Τάκη Ζενέτου). Θα πραγματοποιηθούν 9 παραστάσεις με τη συμμετοχή θεατρικών ομάδων από τους Δήμους Αγίου Δημητρίου, Λαυρεωτικής, Μοσχάτου-Ταύρου, Νίκαιας- Ρέντη, Αγίας Παρασκευής, Αλίμου και Περιστερίου.

    Οι πλατείες του Δήμου, το αίθριο του Στρογγυλού και ο Ασύρματος, θα αποτελέσουν για έναν ολόκληρο μήνα το σκηνικό που θα ομορφύνει τις νύχτες του Σεπτεμβρίου με Τέχνη και Πολιτισμό.

    Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων.

    Σε όλες τις εκδηλώσεις η είσοδος είναι ελεύθερη. Επιθυμητή η προσφορά σε τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Κοινωνικό Συσσίτιο του Δήμου Αγίου Δημητρίου ή και σε φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείου του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

    Για τις εκδηλώσεις που φέρουν την υποσημείωση “με πρόσκληση”, πρέπει να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις από 03/09/2018 μέχρι εξαντλήσεων τους, από:
    • το Κέντρο Κοινότητας (Δυρραχίου 11), Δευτέρα – Παρασκευή 09.00 – 15.00, τηλ. 2109716360
    • τη Δημοτική Βιβλιοθήκη (Αγ. Δημητρίου 216 & Ειρήνης 17), Δευτέρα και Τετάρτη 17.00 – 20.00, τηλ. 2109719423

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σοφία Βάρη: Φόρμες & Αντιθέσεις – Μια ενδιαφέρουσα έκθεση γλυπτικής στο ΚΠΙΣΝ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο κορυφαίος πιανίστας της τζαζ, Γιώργος Κοντραφούρης, στο ΚΠΙΣΝ με το Baby Trio

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Βραζιλιάνικα ηχοχρώματα με τους Banda Valeu στο ΚΠΙΣΝ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων αποχαιρετά το καλοκαίρι με μια δωρεάν συναυλία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Athens School Festival 2018: Ένα εκρηκτικό μουσικό διήμερο στην Τεχνόπολη!



    ΣΧΟΛΙΑ