• City Stories

    Δείτε το σοκαριστικό ατύχημα στο GT World Cup (video)

    agwnes aytokinhtwn


    Για όσους ασχολούνται επαγγελματικά με τους αγώνες αυτοκινήτων, σίγουρα γνωρίζουν πολύ καλά πως μπορεί να έχουν και κάποια ατυχήματα. Το όλο ζήτημα είναι να μην υπάρχουν ανθρώπινες απώλειες. Από τη στιγμή που εξασφαλίζεται το τελευταίο όλα τα υπόλοιπα περνούν σε δεύτερη μοίρα.

    Ένα απίστευτο ατύχημα είναι και αυτό που έγινε στον τελευταίο αγώνα του GT World Cup στο Macau. O πρωταγωνιστής του ονομάζεται Laurens Vanthoor και ήταν επικεφαλής της κούρσας με το Audi του, έχοντας ξεκινήσει μετά από κόκκινη σημαία εξαιτίας ενός άλλου ατυχήματος.

    Κατά τη διάρκεια του αγώνα ένας άλλος οδηγός, ο Earl Bamber, μπήκε μπροστά του με ένα εξαιρετικά ριψοκίνδυνο προσπέρασμα, με αποτέλεσμα ο Vanthoor να αρχίσει να τον πιέζει. Στην προσπάθειά του αυτή βρέθηκε πάνω στα κέρμπς, γεγονός που αποσταθεροποίησε το αυτοκίνητό του και τον οδήγησε στις μπαριέρες, ενώ υπήρχε και συνέχεια: το Audi σηκώθηκε στον αέρα, και με την πίεση που δέχθηκε -προσέξτε το εντελώς επίπεδο κάτω μέρος του- αναποδογύρισε και άρχισε να σέρνεται με την οροφή για πολλά μέτρα μέσα στην πίστα μέχρι να ακινητοποιηθεί.

    Οι θεατές όπως ήταν λογικό ανησύχησαν, ευτυχώς όμως ο Vanthoor όχι μόνο βγήκε σώος και αβλαβής αλλά… κέρδισε και τον αγώνα!

    H απρόσμενη αυτή εξέλιξη οφείλεται στο ότι μετά το ατύχημα ο αγώνας διακόπηκε και μιας και στον τελευταίο γύρο που μέτρησε ήταν αυτός πρώτος ανακηρύχθηκε νικητής. Εάν έχεις τύχη… διάβαινε!

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παντελής Παντελίδης: Μυστήριο γύρω από τον οδηγό του μοιραίου τροχαίου, λέει το πόρισμα των 200 σελίδων

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: i-Pace: Υποδεχθείτε το πρώτο ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο με την υπογραφή της Jaquar

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Αυτό είναι το συγκλονιστικό Jeep Compass που έρχεται το 2017



    ΣΧΟΛΙΑ