Ένα μουσικό ταξίδι με τα πιο σπουδαία ερωτικά τραγούδια από την μοναδική Δήμητρα Γαλάνη θα απολαύσουμε αύριο, Παρασκευή 5 Ιουνίου στο καθιερωμένο ραντεβού των 23:00 στο Μεγάλο Κανάλι.
Η αγαπημένη Δήμητρα Γαλάνη μαζί με δύο τραγουδοποιούς-ερμηνευτές της νεότερης γενιάς, την Ελληνοβραζιλιάνα βραβευμένη συνθέτρια και τραγουδοποιό Κατερίνα Πολέμη και τον ταλαντούχο συνθέτη Ευστάθιο Δράκο, δημιουργούν έναν υπέροχο ερωτικό «διάλογο» ανάμεσα σε τραγούδια που αποτελούν διεθνή διαχρονικά στάνταρντ (βραζιλιάνικα, ιταλικά, αγγλικά, γαλλικά και κυρίως ελληνικά) και μιλούν κατευθείαν στην καρδιά, στο σώμα, στο μυαλό, στις αισθήσεις μας: ερωτικά και ποπ –με την ευρύτερη έννοια του όρου.
Ειδική συμμετοχή: η εξαιρετική τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη και ο νεαρός ερμηνευτής Δημήτρης Κόψης.
Προσκεκλημένος στην ξεχωριστή αυτή μουσική βραδιά είναι ο τραγουδιστής και συνθέτης Μιχάλης Χατζηγιάννης με τον οποίο η Δήμητρα Γαλάνη έχει συνεργαστεί πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο δισκογραφικά όσο και επί σκηνής.
Και αυτή την Παρασκευή στις 23:00 συντονιζόμαστε στο Mega και μένουμε Στο Σπίτι με τη Δήμητρα Γαλάνη!







ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα