• City Stories

    Διακόσμηση: Εύκολοι τρόποι για να φέρετε το χρώμα στο σαλόνι σας

    • NewsRoom


    Όταν πρόκειται για διακόσμηση στο σπίτι, δεν έχουν όλοι είτε τον χρόνο είτε τα χρήματα για να γίνει ένα ολοκληρωμένο makeover στο σαλόνι τους. Αλλά μην ανησυχείτε! Δε χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά για να κάνετε την αλλαγή που τόσο θέλετε. Το μόνο που απαιτείται είναι έμπνευση και φυσικά τα σωστά και must χρώματα, για να πετύχετε το τέλειο mix&match.

    Διαβάστε παρακάτω για τους 8 αγαπημένους μας τρόπους, για να προσθέσετε χρώμα και να «ζωντανέψετε» τους χώρους σας!

    Βάψτε έναν τοίχο…

    5d62265d70cfe81bedb33d8d511b34f1-country-living-uk-country-homes.jpg

    Εάν αποφασίσετε να βάψετε έναν τοίχο σε κάποιο χρώμα της αρεσκείας σας, φροντίστε αυτό να είναι φωτεινό και φυσικά να ταιριάζει με τη διακόσμηση και τις υπόλοιπες αποχρώσεις του σαλονιού σας. Μπορείτε, για παράδειγμα, να επιλέξετε ένα έντονο κόκκινο για να δώσετε το ιδανικό pop of color ή και μια floral ταπετσαρία εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα vintage αποτέλεσμα.

    …ή μια βιβλιοθήκη

    color-lime-green-office-bookcase.jpg

    Μια μεγάλη πινελιά χρώματος και ενδιαφέροντος που μπορεί να προστεθεί στο σαλόνι σας είναι η ανανέωση της βιβλιοθήκης σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να βάψετε το εσωτερικό ή τα ράφια της και έτσι να δημιουργήσετε την τέλεια αντίθεση με το ξύλο. Plus, το χρώμα θα βοηθήσει πραγματικά τα αντικείμενα και τα βιβλία να ξεπροβάλλουν και να φαίνονται πιο καθαρά.

    Αγοράστε πολύχρωμα μαξιλάρια

    istock-000073760343-large.jpg

    Τίποτα δεν προσθέτει χρώμα στο living room σας, όπως τα μαξιλάρια που τοποθετούνται «στρατηγικά» στα έπιπλα. Είτε επιλέξετε μεγάλα σε μέγεθος για έναν καναπέ ή μια πολυθρόνα είτε πολύχρωμα για μια καρέκλα, αυτές οι μικρές προσθήκες θα φέρουν έναν bohemian αέρα στον χώρο σας. Μάλιστα μπορείτε να προσθέσετε και μερικά fluffy για ένα πιο cozy αποτέλεσμα.

    Mother nature

    1744cf81d658d035de29edc4a482fa5e.jpg

    Πράσινα φυτά ή άνθη που προσθέτουν χρώμα, άρωμα και προσωπικότητα στο σαλόνι σας είναι απόλυτα must και ό,τι πρέπει για ανανεώσουν τον χώρο σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να προσθέσετε μερικά σε έντονα χρώματα, όπως τα κόκκινα τριαντάφυλλα, ή κάποια σε πιο παστέλ όπως οι ροζ παιώνιες. Ωστόσο, εάν είστε πιο κλασικοί στις επιλογές σας, προτιμήστε τα πράσινα φυτά, που δίνουν ένα touch of nature στον χώρο σας.

    Bring the light

    home-goods-table-lamps-living-room-midcentury-with-table-lamp-bright-colors-hunter-douglas-7.jpg

    Οι λάμπες είναι ο τέλειος σύμμαχος για τον ιδανικό φωτισμό. Όταν δε είναι stylish και πολύχρωμες, τότε προσφέρουν έναν φοβερό συνδυασμό χρωμάτων στο δωμάτιο. Προσθέστε, λοιπόν, μια πιο μεγάλη σε έντονη απόχρωση, όπως τιρκουάζ ή κίτρινη, που εκτός από τα βλέμματα που θα τραβήξει πάνω της θα αποτελεί και το statement κομμάτι του σαλονιού σας.

    Προσθέστε χρωματιστά χαλιά

    64fe0fb9ba702526605d67a1bc74dc1e.jpg

    Είτε είστε εκκεντρικές προσωπικότητες είτε θέλετε να «παίζετε» εκ του ασφαλούς με τη διακόσμηση, μη φοβηθείτε τα πολύχρωμα χαλιά. Μπορείτε για παράδειγμα, να επιλέξετε ένα με boho διάθεση, που θα δημιουργήσει έθνικ ατμόσφαιρα ή ακόμα κι ένα μονόχρωμο σε ζωηρό τόνο, το οποίο θα δείχνει σούπερ εάν το σαλόνι σας κινείται στους τόνους του λευκού ή του beige.

    Πολύχρωμη πολυθρόνα

    home-improvement-stores-calgary-vibrant-trend-colorful-sofas-to-rejuvenate-your-living-room-fabulous-sofa-in-bright-fuchsia-adds-color-and-cheerful-glam-the-gray.jpg

    Εάν θεωρείτε ότι το living room σας είναι άτονο και χωρίς κανένα ενδιαφέρον, μήπως ήρθε η ώρα για μια colorful προσθήκη; Αυτή μπορεί να είναι μια άνετη πολυθρόνα σε έντονη απόχρωση, που θα αναβαθμίσει το look του σαλονιού σας και θα φέρει μια pop διάθεση στο σπίτι. Χρώματα όπως το μοβ, το πορτοκαλί, το royal blue ή το πράσινο είναι must!

    Ριχτάρια, τα θαυματουργά

    neutral-colors-light-living-room-pale-gray-couch-pale-pink-throw-blanket-grey-white-and-pink-pillows-two-white-leather-bean-bags-clear-glass-table-pink-chair-with-gold-details-off-white-walls.jpg

    Ένα handmade πλεκτό ριχτάρι ή μια fluffy κουβέρτα ριγμένα ακανόνιστα σε έναν καναπέ ή μια πολυθρόνα, προσθέτει ενδιαφέρον και coziness σε ένα ουδέτερο περιβάλλον. Επιλέξτε ένα χρώμα που θα τονίζει και άλλα κομμάτια στο δωμάτιο. Δε θα πιστεύετε πώς είναι δυνατόν κάτι τόσο απλό να κάνει κάθε γωνιά να μοιάζει μοναδική!

    Πηγή: glow.gr



    ΣΧΟΛΙΑ