• City Stories

    Διακόσμηση: Αυτές οι 4 τάσεις θα κυριαρχήσουν το 2019

    • NewsRoom


    Ήρθε η ώρα να πούμε αντίο στις τάσεις που κυριάρχησαν στη διακόσμηση το 2018 και να υιοθετήσουμε αυτές που μας φέρνει το 2019. Παρακάτω, ακολουθούν τα 4 trends, που θα μετατρέψουν το σπίτι σας σε έναν πιο stylish και φιλόξενο χώρο το νέο έτος.

    1. Βελούδινα έπιπλα

    Το βελούδο επανέρχεται δυναμικά, τόσο στη μόδα, όσο και στη διακόσμηση. Μπορεί πριν λίγα χρόνια κάποιοι να το θεωρούσαν πολλοί ξεπερασμένο, το 2019 όμως θα το βλέπουμε παντού. Ένας βελούδινος καναπές ή μια πολυθρόνα είναι αρκετή για να αλλάξει την εικόνα του σαλονιού σας.

    Blue Velvet Sofa, Leopard Settee and Mostly Pink Rug

    Ikea hacks, diy home decor, decorating on a dime #diy #ikea #hacks  #ikeacredenza

    2. Floral

    Τα floral prints σε έπιπλα, υφάσματα, ακόμη και τοίχους ήταν στη μόδα φέτος και αναμένεται να συνεχίσουν και την επόμενη χρονιά να κυριαρχούν στην εσωτερική διακόσμηση.

    modern glam interior design featuring blush pink velvet sofa, glam chandelier and floral wallpaper designed by Alisa Bovino  www.aglassofbovino.com

    3. Ασπρόμαυρη διακόσμηση

    Μια διαχρονική τάση στη διακόσμηση η ασπρόμαυρη επίπλωση και όπως εκτιμούν πολλοί διακοσμητές θα κυριαρχήσει και το 2019.

    Small Black and White Apartment Kitchen and Dining Area – Home Inspiring

    negro y blanco moda

    4. Έντονα χρώματα

    Το 2019 θα είναι το έτος των έντονων χρωμάτων. Μπορεί συνήθως να προτιμούμε τα πιο pastel και απαλά χρώματα, όμως, φέτος αυτό θα αλλάξει. Προτιμήστε έπιπλα σε βαθύ κόκκινο, έντονο ροζ, εκτυφλωτικό κίτρινο.

    How to Match A Room's Colors with Bold Fabric - KOVI

    Such vibrant, eye-catching colors. Beautiful contrast. #homedecor #interiordesign #contrast #highfashionhome #blueandyellow #sittingarea

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  10+1 εύκολες και οικονομικές ιδέες για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση μικρού σπιτιού

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέντε χρώματα που θα είναι must στη διακόσμηση για το 2019

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Διακοσμήστε το σπίτι σας σύμφωνα με το πιο δυνατό trend του instagram (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ