• City Stories

    Διακόσμηση: 4 οικονομικές ιδέες για να ομορφύνετε το μπαλκόνι σας


    Πώς μπορείτε να φτιάξετε το μπαλκόνι σας φέτος και να το κάνετε ακόμη πιο όμορφο; Υπάρχουν πολλές έυκολες και οικονομικές ιδέες, που μπορούν να το μεταμορφώσουν. Δείτε παρακάτω και εμπνευστείτε.

    1. Μαξιλάρια

    Μπορείτε να στολίσετε το μπαλκόνι σας με μαξιλάρια σε διάφορα σχέδια και χρώματα, κάνοντάς το να φαίνεται όμορφο, χαρούμενο, αλλά και…μαλακό! Τα μαξιλάρια, πέρα από στυλ, προσφέρουν και πρακτικές λύσεις στην περίπτωση που έχετε μικρό μπαλκόνι, αφού μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως καθίσματα για τα καλοκαιρινά βράδια που θα μαζεύεσετε με φίλους. Αποπνέουν χαλαρότητα, φιλική διάθεση και οικειότητα.

    2. Φυτά και λουλούδια

    Τα φυτά και τα λουλούδια πάντα κάνουν ένα χώρο να ομορφαίνει και προσφέρουν μια φερσκάδα στην ατμόσφαιρα. Το να προσθέσετε μια πινελιά φύσης στο μπαλκόνι σας, είναι μια ωραία ιδέα και θα δώσει την απαραίτητη ζωντάνια. Ειδικά αν ζείτε σε πόλη, τα φυτά και τα λουλούδια θα σας ανανεώσουν και θα “σπάσουν” το τσιμεντένιο τοπίο.

    3. Χαλιά

    Μπορέιτε να βάλετε στο πάτωμα του μπαλκονιού σας όμορφα χαλιά, με ανοιξιάτικη ή καλοκαιρινή διάθεση, με χρώματα, με κρόσια και με ό,τι εσείς επιθυμείτε. Αυτό αυτόματα θα δώσει ζωντάνια στο μπαλκόνι σας και θα γεμίσει τον χώρο, ώστε να μην χρειάζεστε πολλά πράγματα ή έπιπλα για να το διακοσμήσετε.

    4. Φαναράκια και φωτάκια

    Ιδού και μια ιδέα που θα δώσει πραγματικό φως στο μπαλκόνι σας. Μπορείτε να το διακοσμήσετε με φωτάκια και φαναράκια, είτε χειροποίητα είτε έτοιμα, τα οποία θα κρεμάσετε στο ταβάνι του μπαλκονιού, στον τοίχο ή ακόμη και τοποθετώντας τα στο πάτωμα στις γωνιές της βεράντας. Μπορούν να είναι μονόχρωμα ή πολύχρωμα, πάντως είναι ιδανικά για τα καλοκαιρινά βράδια.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 22 όμορφες και μοντέρνες ιδέες διακόσμησης για το μπαλκόνι σας το 2018 (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 50 ιδέες διακόσμησης για μικρά μπαλκόνια (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Οι καλύτερες ιδέες για την ανοιξιάτικη διακόσμηση του μπαλκονιού σας (video)



    ΣΧΟΛΙΑ