• City Stories

    Dance World Festival: Τρεις μέρες, δεκάδες χοροί, μια μοναδική εμπειρία

    • NewsRoom


    Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, ζήστε μια μοναδική εμπειρία! Τρείς μέρες, δεκάδες χοροί από διαφορετικές κουλτούρες στην αυθεντική τους μορφή έτσι όπως δημιουργήθηκαν και αναπτύχθηκαν…Στο δρόμο και στα σαλόνια!

    Από το πρωί ως το βράδυ, μπορείτε να παρακολουθήσετε ανοιχτά μαθήματα για όλα τα επίπεδα, σε street και social χορούς που έχουν ως κύριο χαρακτηριστικό την ελευθεριότητα, τον αυτοσχεδιασμό, τον ρυθμό, και την κοινωνική συναναστροφή έξω από τους περιοριστικούς κανόνες των αυστηρά δομημένων και στυλιζαρισμένων χορών.

    Εκτός από τα μαθήματα σας περιμένουν και τρεις μοναδικές social nights γεμάτες χορό με battles και happenings από επαγγελματίες χορευτές. Από hip hop και dancehall battles μέχρι swing και salsa.

    Γνωρίστε μερικούς ήδη δημοφιλείς χορούς αλλά και ανακαλύψτε νέα, λιγότερο διαδεδομένα, συναρπαστικά είδη που περικλείουν και εκφράζουν την κουλτούρα του τόπου προέλευσής τους. Από την Βραζιλία και την Αργεντινή ως την Ισπανία και τις Η.Π.Α και από την Κούβα και την Τζαμάικα ως τη Μέση Ανατολή, αποδράστε και εκφραστείτε μέσα την κίνηση, το ρυθμό και τη μουσική σε αυτό το ατελείωτο ταξίδι ανα τον κόσμο!

    Και τις τρείς μέρες στον ατμοσφαιρικό, αστικό χώρο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, θα βρείτε και περίπτερα των σχολών χορού που θα συμμετέχουν, για πληροφορίες και ενημέρωση, καθώς και σχετικά ρούχα και αξεσουάρ για διάφορα είδη χορού. Μη χάσετε αυτή τη μοναδική ευκαιρία! Μπορεί να ανακαλύψετε το νέο σας πάθος και θυμηθείτε…

    Ο χορός μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας!

    Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα με τα είδη των χορών.

    Για εισιτήρια πατήστε εδώ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τρεις ενδιαφέρουσες διαλέξεις/συζητήσεις με ελεύθερη είσοδο αυτή τη βδομάδα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Προβολή ταινίας & ανοιχτός διάλογος στην Τεχνόπολη με ελεύθερη είσοδο

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θέατρο Τέχνης: Την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου όλα τα εισιτήρια σε προσφορά 3 ευρώ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σινεμά στο Χυτήριο: Πέντε δωρεάν προβολές για αυτή τη βδομάδα



    ΣΧΟΛΙΑ