• Architecture & Design

    Τελειότητα εις το τετράγωνο


    Για υπερβολικά πολύ καιρό, οι ηλεκτρικές ανάγκες προκαλούσαν πονοκέφαλο, θέτοντας τους (συχνά άλυτους) όρους τους και επηρεάζοντας την αρχιτεκτονική και τον εσωτερικό σχεδιασμό.

    Στον αντίποδα, η Avolt ιδρύθηκε από την πεποίθηση ότι τα ηλεκτρονικά προϊόντα μπορούν να είναι όμορφα, αισθητικά και λειτουργικά αντικείμενα. Θέτοντας έτσι ένα νέο πρότυπο.

    Η AVOLT είναι ένα στούντιο σχεδιασμού με έδρα τη Στοκχόλμη που αναπτύσσει, σχεδιάζει και εμπορεύεται αντικείμενα που επεκτείνουν την ηλεκτρική ενέργεια σε συσκευές, αναπτύσσοντας σκανδιναβικό ντιζάιν για γραφεία, περιβάλλοντα λιανικής, το δημόσιο χώρο και τους καταναλωτές με γνώσεις εσωτερικού σχεδιασμού.

    Με παρουσία ήδη σε 23 χώρες, πρόκειται -για τη χρονιά που πέρασε- για το ταχύτερα αναπτυσσόμενο interior design brand και ιδρύθηκε με την πεποίθηση ότι τα ηλεκτρονικά προϊόντα δεν θα έπρεπε να θυσιάζουν την αισθητική για τη λειτουργικότητα, ειδικά όταν διακυβεύεται ο αρχιτεκτονικός σχεδιασμός.

    Με την υπογραφή των Johan Runströmer και Victor Lundberg, η φιλοσοφία σχεδίασης Square 1 (Reddit Award 2019 & Svenska Design Priset) είναι μινιμαλιστική στον πυρήνα της και προέρχεται από τα θεμελιώδη, βασικά σχήματα που γνωρίζουμε ότι αντέχουν στο χρόνο.

    Εμπνευσμένο από τη διάσημη τριλογία του Bruno Munari “Square Circle Triangle”, αυτό το προϊόν αποτίει φόρο τιμής στα απλά σχήματα.

    Όλες οι πλευρές ίσες. Όλες οι γωνίες ορθές. Κάνοντας όλες τις απέναντι πλευρές παράλληλες, ως απλή συνέπεια της γεωμετρικής του τελειότητας.
    Δεν είναι τυχαίο πως πρόκειται για το επόμενο hype σε όρους αρχιτεκτονικής και interior design.

    //
    https://avolt.com
    Designed by: Johan Runströmer, Victor Lundberg

    Διαβάστε επίσης:

    H κυβέρνηση Μπάιντεν συγχώρησε φοιτητικό χρέος $39 δισ.

    Eurolife FFH: Αξία έχει η επιχειρηματική υπευθυνότητα να είναι στο DNA σου

    Wells Fargo: Αύξηση στα κέρδη με 4,94 δισ. δολάρια για το β’ τρίμηνο λόγω τόκων



    ΣΧΟΛΙΑ