• Architecture & Design

    Born to be wild: Porsche 930 Safari


    Ένα έπος βγαίνει εκτός δρόμου, με τις υπογραφές της Stone Island και του Αμερικάνου καλλιτέχνη Daniel Arsham.

    Ο γίγαντας του περιπετειώδους outerwear, Stone Island και ο Αμερικανός καλλιτέχνης Daniel Arsham αποφάσισαν να ενώσουν δυνάμεις. Αιτία; Η δημιουργία ενός πραγματικά επικού αυτοκινήτου.

    Συγκεκριμένα, αποφάσισαν να βάλουν τη σφραγίδα τους πάνω σε έναν θρύλο – επανασχεδιάζοντας σημεία κλειδιά για σκληρή οδήγηση εκτός δρόμου. Και εγένετο η Porsche 930 Safari (ως βάση χρησιμοποιήθηκε μια 911 Turbo του 1986).

    Στη μεταμόρφωση βοήθησε με τις τεχνικές του γνώσεις ο εκτός δρόμου μάγος της ίδιας της Porsche, Leh Keen – ο Arsham είναι άλλωστε εδώ και χρόνια θαυμαστής του Keen.

    Το αποτέλεσμα, από τις αναρτήσεις, μέχρι το καπό, τους πρόσθετους προφυλακτήρες, τα ελαστικά και τους προβολείς, είναι ένα καθαρόαιμο αυτοκίνητο ράλι off road. Φτιαγμένο να γεμίζει λάσπες και σκόνη, να πηγαίνει εκεί όπου καμία 911 δεν (θα φανταζόμασταν καν πως) πήγε ποτέ πριν.

    Με ειδικά προσαρμοσμένα καθίσματα με δέρμα της Stone Island, βαμμένα και επεξεργασμένα, ώστε να φαίνονται σκονισμένα και με την υπογραφή του Arsham Studio με λέιζερ – με το καμουφλάζ μονόγραμμα.

    Το αυτοκίνητο διαθέτει ακόμη και τσάντες αποθήκευσης στις πόρτες, παρόμοιες με τις θήκες μεταφοράς της Stone Island.

    //

    https://www.danielarsham.com/

    &

    https://www.stoneisland.com/

    Διαβάστε επίσης:

    Ένα κόσμημα ελληνικού DNA στην Ουάσινγκτον

    Ένας αιώνας αστικής κομψότητας



    ΣΧΟΛΙΑ