• City Stories

    Αυτοί είναι οι κορυφαίοι ταξιδιωτικοί προορισμοί για το 2019

    • NewsRoom


    Νέο έτος σημαίνει νέες ευκαιρίες για να σημειώσετε καινούριους προορισμούς στη λίστα σας. Που θα πάνε λοιπόν όλοι το 2019;

    Η American Express αποκάλυψε πρόσφατα τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς για το 2019, βάσει των στοιχείων κράτησης για τα ταξίδια που έχουν κλείσει οι καταναλωτές για το επόμενο έτος.

    Ενώ μερικά από τα συνηθισμένα τουριστικά μέρη – όπως η Τοσκάνη και οι Μπαχάμες – ήταν και πάλι στη λίστα, υπήρχε μια σειρά μακρινών προορισμών-έκπληξη.

    Βαρκελώνη, Ισπανία

    Η Βαρκελώνη είναι ευρέως γνωστή ως τοπ προορισμός διακοπών. Πλούσια σε ιστορία, πολιτισμό και νόστιμο φαγητό, αυτή η παραλιακή πόλη γνώρισε αύξηση κατά 26% σε ετήσια βάση στις κρατήσεις των καρτών της American Express.

    Ντόχα, Κατάρ

    Οι κρατήσεις στην Ντόχα του Κατάρ αυξήθηκαν κατά 31% μεταξύ των μελών της AMEX κατά τη διάρκεια του έτους, καθιστώντας την τοπ προορισμό για το 2019. Η πόλη είναι γνωστή για την καλλιτεχνική της σκηνή (το Μουσείο Ισλαμικής Τέχνης βρίσκεται εδώ), καθώς και για την αρχιτεκτονική.

    Αμβούργο, Γερμανία

    Το Αμβούργο έχει κερδίσει σίγουρα τη θέση του στον κατάλογο των προορισμών της AMEX για το 2019, αφού οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 62% σε ετήσια βάση. Το Αμβούργο είναι το μεγαλύτερο λιμάνι της Γερμανίας, είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της χώρας και έχει τα πάντα, από νυχτερινή διασκέδαση έως όμορφη αρχιτεκτονική.

    Μαρακές, Μαρόκο

    Με εντυπωσιακή αύξηση κρατήσεων κατά 89% μεταξύ των καρτών της AMEX, το Μαρακές είναι ένας «καυτός» προορισμός για το 2019. Το Μαρακές εκτυλίσσεται με πολιτισμό και τέχνη και σίγουρα είναι ένα θέαμα με όμορφα παλάτια, κήπους και μουσεία.

    Νέα Ζηλανδία

    Η όμορφη Νέα Ζηλανδία είναι γνωστή για την εκπληκτική θέα στα δάση της, τα βουνά, τις λίμνες, τις παραλίες και τα φιόρδ. Οι κρατήσεις στη Νέα Ζηλανδία στις κάρτες της AMEX αυξήθηκαν κατά 25% σε ετήσια βάση.

    Νασάου, Μπαχάμες

    Κάθε χρόνο, οι παραθεριστές αποδρούν στις Μπαχάμες για λίγη διασκέδαση στον ήλιο, οπότε γιατί το 2019 να είναι διαφορετικό; Οι κρατήσεις αυξήθηκαν κατά 63% σε ετήσια βάση στο Νασάου στις Μπαχάμες.

    Σαβάνα, Τζόρτζια, ΗΠΑ

    Η Σαβάνα κέρδισε τοπ προορισμούς, όπως η Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες, ως μία από τις δύο μοναδικές πόλεις στις Ηνωμένες Πολιτείες στους κορυφαίους προορισμούς της AMEX για το 2019. Η Σαβάνα παρουσίασε αύξηση 95% σε ετήσια βάση στις κρατήσεις. Αυτή η νότια πόλη είναι πλούσια σε ιστορία, τέχνη και πολιτισμό, και έχει λατρεύεται ακόμη και ως μία από τις πιο ρομαντικές πόλεις στις Η.Π.Α.

    Σιγκαπούρη

    Πολλοί άνθρωποι θα πρέπει να τους μπήκε το μικρόβιο για ένα ταξίδι στη Σιγκαπούρη, μετά την επιτυχημένη ταινία “Crazy Rich Asians”, η οποία λαμβάνει χώρα στη νησιωτική χώρα. Οι κρατήσεις προς τη Σιγκαπούρη μεταξύ των πελατών της AMEX αυξήθηκαν κατά 24%, σε ετήσια βάση. Η Σιγκαπούρη προσφέρει τα πάντα, από τους βοτανικούς κήπους μέχρι τους πάγκους τροφίμων με αστέρι Michelin.

    Τοσκάνη, Ιταλία

    Η Τοσκάνη είναι αγαπημένη στους τουρίστες, και το 2019 πιθανόν να μην είναι διαφορετικό. Η συμβολική πόλη γνώρισε μια αύξηση 25% σε ετήσια βάση μεταξύ των πελατών της AMEX. Η Τοσκάνη προσφέρει φημισμένα τρόφιμα και κρασί, καθώς και εκπληκτικά τοπία και αρχιτεκτονική.

    Ουάσιγκτον DC, ΗΠΑ

    Η δεύτερη πόλη των ΗΠΑ που κέρδισε μια θέση στη λίστα της AMEX δεν είναι άλλη από την Ουάσινγκτον, D.C. Η πρωτεύουσα του έθνους μπορεί να υπερηφανεύεται για μια αύξηση κατά 21% σε ετήσια αύξηση στις κρατήσεις μεταξύ των μελών της AMEX.



    ΣΧΟΛΙΑ