• City Stories

    22ο Παζάρι Βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά: Με ελεύθερη είσοδο και βιβλία από 1 ευρώ

    • NewsRoom
    22ο παζάρι βιβλίου


    Το 22ο Παζάρι Βιβλίου 2018 ανοίγει τις πύλες του για ακόμη μια φορά! Από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου μέχρι και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου, θα μας περιμένουν χιλιάδες βιβλία σε πολύ χαμηλές τιμές στην Πλατεία Κοτζιά (Δημαρχείο Αθήνας). Πρόκειται για ένα θεσμό που μετράει 22 χρόνια και προσφέρει στο αναγνωστικό κοινό χιλιάδες τίτλους βιβλίων, με τιμές που ξεκινούν από μόλις 1 ευρώ!

    Το Παζάρι Βιβλίου διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.), σε συνεργασία με την UNICEF και τελεί υπό την αιγίδα του δήμου Αθηναίων και την υποστήριξη του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων.

    Όπως κάθε χρόνο, συμμετέχουν περισσότεροι από 200 εκδότες από όλη την Ελλάδα (μέλη πρωτοβάθμιων σωματείων), προσφέροντας πάνω από 9.000 τίτλους βιβλίων, σε τιμές, που δεν ξεπερνούν το 30% της αρχικής τους λιανικής τιμής

    Σε μία σύγχρονη, υπαίθρια, στεγασμένη και θερμαινόμενη εγκατάσταση, το αθηναϊκό, και όχι μόνο, αναγνωστικό κοινό έχει την ευκαιρία να προμηθευτεί αξιόλογα βιβλία από μία μεγάλη ποικιλία τίτλων, όλων των κατηγοριών και για όλες τις ηλικίες, με εκπτώσεις έως και 70%.

    Θεωρείται το μεγαλύτερο και πλέον οργανωμένο Παζάρι Βιβλίου στην Αθήνα, με κεντρικό σύνθημα «Το βιβλίο είναι η δύναμή σου». Θα λειτουργεί καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00, με ελεύθερη είσοδο.

    Η είσοδος βρίσκεται επί της οδού Αθηνάς (μπροστά από το Δημαρχείο Αθήνας).

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Μπάμπης Παπαδόπουλος σε ένα ακουστικό σετ με ελεύθερη είσοδο στον Φάρο του ΚΠΙΣΝ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Μια γέφυρα μουσικής πάνω από τη Συγγρού: Τρεις συναυλίες για τη σύγχρονη ελληνική δημιουργία

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: 
    Ο θεατρικός «Ρομπ» έρχεται στη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση



    ΣΧΟΛΙΑ