• Business

    Ζούκερμπεργκ: Αν ο Μασκ αποφασίσει ποτέ για τη «μάχη» μας, ξέρει πού θα με βρει

    • Bloomberg

    Μαρκ ζούκερμπεργκ, Έλον Μασκμ (Πηγή: X)


    «Ώρα να πάμε παρακάτω», λέει ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, επιθυμώντας να δώσει ένα τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούν το τελευταίο διάστημα αναφορικά με τη «μάχη» του σε κλουβί με τον Έλον Μασκ.

    «Αν ο Έλον το πάρει ποτέ στα σοβαρά και δώσει μια πραγματική ημερομηνία και μια επίσημη εκδήλωση, ξέρει πώς να επικοινωνήσει μαζί μου. Διαφορετικά, είναι καιρός να προχωρήσουμε», δημοσίευσε ο Ζούκερμπεργκ την Κυριακή στο Meta Threads.

    «Θα επικεντρωθώ στον ανταγωνισμό με ανθρώπους που παίρνουν το άθλημα στα σοβαρά», συμπλήρωσε.

    Σημειώνεται ότι ο δημόσιος ανταγωνισμός μεταξύ του Musk, 52, και του Zuckerberg, 39, ξεκίνησε μετά την αρχική επιτυχία της πλατφόρμας κοινωνικών μέσων Threads που εισήχθη τον Ιούλιο στην αγορά των social media.

    Το Threads, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν σύντομες αποστολές με παρόμοιο τρόπο με το X του Μασκ – γνωστή ως Twitter– έφτασε τους 100 εκατομμύρια χρήστες μέσα σε μια εβδομάδα από την κυκλοφορία της.

    Αυτό φαίνεται ότι εξόργισε τον Μασκ, τον πλουσιότερο άνθρωπο στον κόσμο οδηγώντας τον να μιλά ανοιχτά για τις πιθανότητες «μάχης» μεταξύ αυτού και του Ζούκερμπεργκ για εβδομάδες, με την προετοιμασία και από τις δύο πλευρές να δημοσιεύεται στα social media σε κάθε ευκαιρία.

    Πρόσφατα όμως, ο Μασκ, δημοσίευσε ότι θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση λόγω κάποιων προβλημάτων στη μέση του, ενώ ανέφερε ότι θα χρειαστεί αρκετούς μήνες για να αναρρώσει, αφήνοντας μετέωρη την ημερομηνία αναμέτρησης με τον ιδιοκτήτη της Meta.

    Διαβάστε επίσης: 

    Ιταλία: Θετική για να φιλοξενήσει τη σύγκρουση Μασκ-Ζούκεμπεργκ αλλά όχι στο Κολοσσαίο

    Έλον Μασκ: Σε στιλ «WWE» η μάχη μου με τον Ζούκερμπεργκ – Τι απαντά ο «Triple H»

    Έλον Μασκ: Προβλήματα υγείας λίγο πριν τη «μονομαχία σε κλουβί» με τον Ζούκερμπεργκ



    ΣΧΟΛΙΑ