• Business

    Xerox: Έσοδα στα 1,75 δισ. δολάρια το β’ τρίμηνο – Αύξησε το guidance για το 2023

    Steve Bandrowczak CEO Xerox (Πηγή: Linkedin)

    Steve Bandrowczak CEO Xerox (Πηγή: Linkedin)


    Πωλήσεις στα 696 εκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με 667 εκατομμύρια δολάρια πριν από ένα χρόνο ανέφερε η Xerox για το β’ τρίμηνο, ενώ προχώρησε στην αύξηση του guidance για το 2023.

    Συγκεκριμένα, η εταιρεία ανέφερε έσοδα 1,75 δισεκατομμυρίων δολαρίων, αυξημένα κατά 0,4%.

    Ακόμη, ανακοίνωσε διευρυμένη καθαρή ζημία για το β’ τρίμηνο, στα 61 εκατομμύρια δολάρια ή 41 σεντς ανά μετοχή, από ζημία 4 εκατομμυρίων δολαρίων ή 5 σεντς ανά μετοχή το αντίστοιχο περσινό τρίμηνο.

    Για το εξάμηνο, οι πωλήσεις έφτασαν τα 1,35 εκατομμύρια δολάρια σε σύγκριση με 1,26 εκατομμύρια δολάρια πριν από ένα χρόνο.

    «Τους τελευταίους 12 μήνες, η Xerox έχει λάβει σημαντικά βήματα για να ενισχύσει τη λειτουργική και χρηματοοικονομική της πειθαρχία, που οδήγησαν σε ένα τρίμηνο κερδοφόρου ανάπτυξης», δήλωσε ο Steve Bandrowczak, Διευθύνων Σύμβουλος της Xerox.

    «Είμαι περήφανος για το ρόλο που διαδραμάτισαν όλοι οι εργαζόμενοι και οι συνεργάτες της Xerox στη συνεχή επιτυχία μας. Ένα βελτιωμένο λειτουργικό σύστημα μας αφήνει σε καλή θέση να επιδιώξουμε ευκαιρίες ανάπτυξης, καθώς εστιάζουμε στην ικανοποίηση των εξελισσόμενων αναγκών των πελατών, στον σημερινό υβριδικό χώρο εργασίας», συνέχισε.

    Διαβάστε επίσης: 

    Morgan Stanley: Γιατί θα συνεχίσει να πέφτει η τιμή στα μεταχειρισμένα Rolex

    Twitter: Ποιος μπορεί να διαγράψει το «Χ» του Elon Musk

    Energean: Έφτασε τα 2 εκατ. βαρέλια πετρελαίου στο Ισραήλ



    ΣΧΟΛΙΑ