• Business

    Ξενοδόχος γίνεται ο Μιχάλης Στασινόπουλος (της Βιοχάλκο)

    Ελληνική Παραγωγή: Απειλή για την ανάπτυξη η αύξηση του ενεργειακού κόστους στη μεταποίηση

    Μιχάλης Στασινόπουλος


    Στις αρχές του 2017 θα λειτουργήσει το νέο ξενοδοχείο “Wyndham Grand Athens” στην καρδιά της Αθήνας και συγκεκριμένα στο κτήριο του ομίλου Βιοχάλκο, στην Πλατεία Καραϊσκάκη, υπό τη σημαία του αμερικανικού ομίλου Wyndham Hotel Group. Το ξενοδοχείο “Wyndham Grand Athens” που βρίσκεται στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 2, θα λειτουργήσει υπό την εκμισθώτρια εταιρία Zeus International, μια εταιρεία που λειτουργεί εννέα ξενοδοχεία σε όλη την Ανατολική Ευρώπη, στο κτήριο που ανήκει στη ΒΙΟΧΑΛΚΟ της οικογενείας Στασινόπουλου, όπου παλαιότερα στέγαζε το ξενοδοχείο “Athens Imperial” υπό τον αμερικανικό ξενοδοχειακό όμιλο Wyndham Hotel Group.

    Η ανακαίνιση είναι πλήρης. Το ξενοδοχείο θα διαθέτει 273 δωμάτια, 2.500 τ.μ. χώρους συνεδρίων και εκδηλώσεων, ένα εστιατόριο, ένα μπαρ, ένα σπα και ένα roof-garden 450 τ.μ. με πισίνα με θέα στον ορίζοντα της πόλης.

    Οπως δήλωσε, σήμερα, ο Dan Ruff, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Νοτιοανατολικής περιοχής για την Wyndham Hotel Group το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω στο σταθμό του μετρό και πλησίον πολλών “πολιτιστικών σημείων ενδιαφέροντος” γεγονός που μετατρέπει την Αθήνα σε έναν προορισμό για ταξιδιώτες αναψυχής αλλά και επαγγελματίες.

    wyndham

    “Τα ξενοδοχεία του ομίλου Wyndham Grand Hotels βρίσκονται σε μερικούς από τους παγκοσμίως πιο περιζήτητους τουριστικούς προορισμούς” σύμφωνα με τον Dan Ruff, “όπως της Σαγκάης, της Κωνσταντινούπολης, της Ντόχα, του Σάλτσμπουργκ, του Σικάγο, του Ορλάντο και τώρα στην Αθήνα.

    Αυτή είναι η πρώτη μας στάση στην Ελλάδα, στην οποία βλέπουμε ευκαιρίες ανάπτυξης του ομίλου μας, όπως και στη Θεσσαλονίκη, στα ελληνικά νησιά αλλά και την ηπειρωτική χώρα”.

    Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της εκμισθώτρια εταιρίας Zeus International κ.Χάρη Σιγανό, η οποία παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες αλλά και διαχειρίζεται ξενοδοχεία “μετά από μελέτη που κάναμε στην Ελλάδα, πιστεύουμε ότι λείπει απο την Αθήνα ένα ισχυρό ξενοδοχειακό όνομα που να προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες με τοπικό “άρωμα”, γεγονός το οποίο ελπίζουμε να το πετύχουμε με την έναρξη λειτουργίας του Wyndham Grand Athens το επόμενο έτος”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

    http://www.mononews.gr/o-periferiarchis-galiatsatos-prospathi-ke-pali-na-mplokari-tin-ependisi-stin-kassiopi/55711



    ΣΧΟΛΙΑ