• Business

    Ξεκινά η δημόσια πρόταση της Strix για την Attica Group

    Σπυρίδων Πασχάλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group και πρόεδρος του ΣΕΕΝ

    Σπυρίδων Πασχάλης, Διευθύνων Σύμβουλος της Attica Group και πρόεδρος του ΣΕΕΝ


    Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου ξεκινά η περίοδος αποδοχής της υποχρεωτικής δημόσιας πρότασης της Strix Holdings για τις μετοχές της Attica Group.

    Η περίοδος αποδοχής θα λήξει στις 28.08.2023, με το τέλος του ωραρίου λειτουργίας των τραπεζών που λειτουργούν στην Ελλάδα.

    Υπενθυμίζεται ότι η Strix και τα πρόσωπα που λειτουργούν συντονισμένα κατέχουν άμεσα και έμμεσα 196.873.112 μετοχές ή το 91,227% της Αttica Group.

    Ως εκ τούτου, η δημόσια πρόταση αφορά κατ’ ανώτατο αριθμό σε 18.932.731 μετοχές, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό περίπου 8,773% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της εταιρείας έναντι 2,64 ευρώ ανά μετοχή.

    H Strix επισημαίνει ότι μετά την ολοκλήρωση της δημόσιας πρότασης δεν θα ασκήσει το δικαίωμα εξαγοράς ενώ δεν προτίθεται να προχωρήσει στο άμεσο μέλλον -ήτοι για διάστημα τουλάχιστον ενός έτους από την υποβολή της ΔΠ- σε διαγραφή των μετοχών από το Χρηματιστήριο.

    Δείτε ΕΔΩ τη δημόσια πρόταση

    Διαβάστε επίσης:

    Επ. Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως σε Strix για Attica Group και σε Iντρακόμ για Κλουκίνας-Λάππας – 80.000 ευρώ πρόστιμο στην MLS



    ΣΧΟΛΙΑ