ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με κέρδη έκλεισαν τη συνεδρίαση της Τρίτης οι βασικοί δείκτες της Wall Street, μια μέρα μετά το sell-off στον τεχνολογικό τομέα, στον απόηχο αντιπαράθεση ΗΠΑ – Κίνας για τα μέτρα προστατευτισμού στο εμπόριο.
Σήμερα πάντως, οι τεχνολογικές μετοχές κατάφεραν να γυρίσουν σε θετικό έδαφος, με την Tesla να κλείνει με άνοδο 5,96%. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι η παραγωγή της το α΄ τρίμηνο έφτασε τα 34.494 οχήματα, καταγράφοντας άνοδο 40% από την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Την ίδια ώρα η Amazon, η οποία συνέχισε για μια ακόμα ημέρα να δέχεται τα πυρά του Ντόναλντ Τραμπ, κατάφερε να σημειώσει κέρδη 1,46%. Στις υπόλοιπες μεγάλες τεχνολογικές μετοχές, η Netflix έκλεισε στο 1,25% και η Apple στο 1,03%.
O Dow Jones έκλεισε τελικά στις 24.032,53 μονάδες, με άνοδο 388,34 μονάδες (+1,64%). Ο S&P 500 έκλεισε στις 2.614,43 μονάδες με άνοδο 1,26% ενώ ο Nasdaq στις 6.941,28 μονάδες, με άνοδο 1,04%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- O Ντόναλντ Τραμπ επικυρώνει τη συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν: «Το υπέγραψα στις Βερσαλλίες» – Video με την στιγμή της υπογραφής
- ΗΠΑ και Ιράν υπέγραψαν ηλεκτρονικά το μνημόνιο κατανόησης – Ακυρώνεται η τελετή στην Ελβετία
- Στην τελική ευθεία για την εισαγωγή των Attica Stores στο Χρηματιστήριο
- Θ. Τσούφης (Πλαστικά Θράκης): Η συσκευασία μετατρέπεται από κόστος σε επένδυση που αναδεικνύει την αξία του προϊόντος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.