ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με κέρδη έκλεισαν τη συνεδρίαση της Τρίτης οι βασικοί δείκτες της Wall Street, μια μέρα μετά το sell-off στον τεχνολογικό τομέα, στον απόηχο αντιπαράθεση ΗΠΑ – Κίνας για τα μέτρα προστατευτισμού στο εμπόριο.
Σήμερα πάντως, οι τεχνολογικές μετοχές κατάφεραν να γυρίσουν σε θετικό έδαφος, με την Tesla να κλείνει με άνοδο 5,96%. Η εταιρεία ανακοίνωσε σήμερα ότι η παραγωγή της το α΄ τρίμηνο έφτασε τα 34.494 οχήματα, καταγράφοντας άνοδο 40% από την αντίστοιχη περυσινή περίοδο. Την ίδια ώρα η Amazon, η οποία συνέχισε για μια ακόμα ημέρα να δέχεται τα πυρά του Ντόναλντ Τραμπ, κατάφερε να σημειώσει κέρδη 1,46%. Στις υπόλοιπες μεγάλες τεχνολογικές μετοχές, η Netflix έκλεισε στο 1,25% και η Apple στο 1,03%.
O Dow Jones έκλεισε τελικά στις 24.032,53 μονάδες, με άνοδο 388,34 μονάδες (+1,64%). Ο S&P 500 έκλεισε στις 2.614,43 μονάδες με άνοδο 1,26% ενώ ο Nasdaq στις 6.941,28 μονάδες, με άνοδο 1,04%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιώργος Τσαβλίρης (Tsavliris Group): Eνας old school gentleman πίσω από 3.000 διασώσεις στους πέντε ωκεανούς
- Χανιά: Σύμβαση για ενεργειακή αναβάθμιση του 9ου Δημοτικού με 830.000 ευρώ
- Ρέθυμνο: Σπείρα τηλεφωνικών απατών με λεία 50.000 ευρώ – Συνελήφθη 32χρονος
- Βρετανία: Σύγκρουση δύο τρένων κοντά στο Μπέντφορντ – Ένας νεκρός και δεκάδες τραυματίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.