ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Βρετανίδα υπουργός Εμπορίου Λιζ Τρας αναμένει ότι η εμπορική διαμάχη μεταξύ της Airbus και της Boeing θα επιλυθεί τον Ιούλιο, οπότε και εκπνέει το πάγωμα που ισχύει στην εκατέρωθεν επιβολή δασμών, όπως δήλωσε σήμερα η ίδια στο Reuters.
Η μάχη των δασμών με την εμπλοκή των ΗΠΑ, της ΕΕ και της Βρετανίας σχετίζεται με μία σειρά κρατικών επιδοτήσεων προς τις δύο εταιρίες παραγωγής αεροσκαφών.
Η Βρετανία λαμβάνει μέρος στις συνομιλίες ως πρώην κράτος-μέλος της ΕΕ, αλλά και ως κατασκευάστρια σημαντικών εξαρτημάτων των αεροσκαφών Airbus.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιταλία και Τυνησία διαμαρτύρονται με επιστολές στον ΟΗΕ κατά της Λιβύης για την ΑΟΖ
- Παρουσιάζεται τη Δευτέρα το νέο VisitGreece.gr από το Υπουργείο Τουρισμού
- Αλόννησος: Απομακρύνθηκε από την Ψαθούρα το ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο – Ρυμουλκείται σε λιμάνι της Τουρκίας
- Αίγινα: Απαγορευτικό απόπλου σε ιπτάμενο δελφίνι μετά από βλάβη – Ταλαιπωρία για 79 επιβάτες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.