• Business

    Vodafone: CEO στην Αλβανία η Κάτια Σταθάκη και στη Ρουμανία ο Αχιλλέας Κανάρης

    WarningExclamation mark in a circleΑπαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη

    Vodafone – Κάτια Σταθάκη, Αχιλλέας Κανάρης


    Τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου στη Vodafone Αλβανίας αναλαμβάνει από την 1η Ιουλίου η Εμπορική Διευθύντρια Εταιρικών Πελατών της Vodafone Ελλάδας, Κάτια Σταθάκη.

    Διαδέχεται τον Αχιλλέα Κανάρη ο οποίος τοποθετείται στη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της VodafoneΡουμανίας. Και οι δύο έχουν διανύσει μεγάλη διαδρομή στη Voadfone Ελλάδος.

    Σημειώνεται ότι η κινητικότητα των στελεχών εντός του Vodafone Group είναι συνηθισμένη με τα ανώτατα στελέχη που διακρίνονται να αναλαμβάνουν σημαντικές θέσεις εκτός της χώρας προέλευσής τους.

    Η κα. Σταθάκη εργάζεται στη Vodafone Ελλάδας από το 2002 αναλαμβάνοντας διάφορους διοικητικούς ρόλους στιςδιευθύνσεις Consumer και Enterprise, όπως Head of Corporate, VGE & Enterprise Solutions Segment, Enterprise Segment Senior Manager, Customer base Management Senior Manager, Group product Manager Postpaid & fixed.

    Κατέχει τη θέση της Εμπορικής Διευθύντριας από το 2016. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΕΜΠ και έκανε MBA στο Henley Management College.

    Ο κ. Κανάρης ξεκίνησε να εργάζεται στη Vodafone Ελλάδας το 2009. Κατείχε διάφορους ρόλους στις εμπορικές διευθύνσεις συμπεριλαμβανομένης της θέσης του διευθυντή επιχειρηματικών πελατών. Συμμετείχε στην ενσωμάτωση της Hellas Online, που μετέτρεψε τη Vodafone σε έναν φορέα παροχής του συνόλου των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών.

    Στη συνέχεια έγινε διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Albania, όπου ηγήθηκε της μετατροπής της εταιρείας από έναν φορέα αποκλειστικά κινητής τηλεφωνίας σε μια επιχείρηση σύγκλισης υπηρεσιών.

    Στη Ρουμανία θα αντικαταστήσει τη Murielle Lorilloux, της οποίας η τετραετή θητεία λήγει και θα αναλάβει διευθύντρια επιχειρηματικής μονάδας της Vodafone για την Ευρώπη, την Τουρκία και την Αίγυπτο.

    Πριν από τη Vodafone, κατείχε διάφορους ηγετικούς ρόλους στις τηλεπικοινωνίες και τις συμβουλευτικές υπηρεσίες στο Ηνωμένο Βασίλειο.

    Διαβάστε επίσης

    Κάτια Σταθάκη (Vodafone): Δωρεάν υπηρεσίες για 12 μήνες στις γυναίκες επιχειρηματίες



    ΣΧΟΛΙΑ