• Business

    Viohalco: O Νικόλαος Μαρίου νέος επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης

    • NewsRoom
    Viohalco

    Viohalco


    Η Viohalco ανακοίνωσε ότι από σήμερα, 1η Σεπτεμβρίου 2021, ο Νικόλαος Μαρίου, μέχρι σήμερα επικεφαλής του κλάδου χάλυβα, αναλαμβάνει τη θέση του επικεφαλής Στρατηγικής και Ανάπτυξης των εταιριών της Viohalco.

    Μέσω του νέου του ρόλου, ο κ. Μαρίου θα είναι υπεύθυνος για τον σχεδιασμό και την παρακολούθηση της στρατηγικής επιχειρηματικής ανάπτυξης των εταιριών της Viohalco. Ο κ. Μαρίου, κατά τη μακρά θητεία του στη διοίκηση του κλάδου χάλυβα, συνέβαλε σημαντικά στην καθιέρωση της Σιδενόρ ως ηγέτη στην αγορά χάλυβα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

    Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ο Γεώργιος Μίχος, με πολυετή εμπειρία στον βιομηχανικό κλάδο, θα αντικαταστήσει τον κ. Μαρίου, αναλαμβάνοντας τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου του κλάδου χάλυβα. Ο κ. Μίχος είναι πτυχιούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός & Μηχανικός Υπολογιστών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος πτυχίου MBA από το Harvard Business School, ενώ έχει περισσότερα από 17 χρόνια ανώτερης διοικητικής εμπειρίας στον Όμιλο Lafarge/ Holcim στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

    Διαβάστε επίσης

    Σιδενόρ: Συμμετέχει με 200.00 ευρώ στην πρωτοβουλία της Viohalco για τους πληγέντες των πυρκαγιών
    Viohalco: Συνδράμει με 1 εκατ. στην αποκατάσταση των συνεπειών από τις πυρκαγιές
    Μιχάλης Στασινόπουλος (VIOHALCO) για Ταμείο Ανάκαμψης: Ανησυχώ για την έλλειψη κινήτρων για πράσινη μετάβαση στη μεταποίηση



    ΣΧΟΛΙΑ