• Business

    Βάσω Κιντή : Κόλαφος !

    • Contributor
    Βάσω Κιντή

    Βάσω Κιντή. Καθηγήτρια Παν. Αθηνών


    Κόλαφος!
    1. Dear Christine αυτός, Dear Prime Minister αυτή
    2. “Φυσικά, οποιαδήποτε εικασία ότι το ΔΝΤ μπορούσε να χρησιμοποιήσει ένα credit event ως διαπραγματευτική τακτική είναι απλώς ανοησία”
    3. “το επεισόδιο αυτού του Σ/Κ μου δημιουργεί ανησυχίες για το κατά πόσον μπορούμε πράγματι να επιτύχουμε πρόοδο σε ένα κλίμα που είναι εξαιρετικά ευαίσθητο σε δηλώσεις της κάθε πλευράς. Ωστόσο, ξανασκεπτόμενη το θέμα, αποφάσισα να επιτρέψω στην ομάδα μας να επιστρέψει στην Αθήνα για να συνεχιστούν οι συνομιλίες ”
    4. “Η ομάδα αποτελείται από έμπειρο προσωπικό που έχουν την πλήρη εμπιστοσύνη μου και την προσωπική μου υποστήριξη. Για να μπορέσουν να κάνουν τη δουλειά τους, όπως μάς έχετε καλέσει, είναι κρίσιμης σημασίας οι υπηρεσίες σας να διασφαλίσουν ένα περιβάλλον που σέβεται την ιδιωτικότητα των εσωτερικών τους συνομιλιών και να λάβουν όλα τα απαραίτητα μέτρα που θα εγγυώνται την προσωπική τους ασφάλεια.”
    5. Το ΔΝΤ διεξάγει τις διαπραγματεύσεις καλή τη πίστει, όχι με απειλές και δεν επικοινωνεί με διαρροές.”
    6. Δίνει και την επιστολή επισήμως στη δημοσιότητα.
    [π΄ροχειρη δική μου μετάφραση]

     

    Η κ. Βάσω Κιντη είναι καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών 

    Διαβάστε ακόμα: Παιδιά πασίγνωστων επιχειρηματιών που πάνε στο Κολέγιο, στο Μωραιτη και στο St Catherines  έχουν μετατρέψει το Κεφαλάρι σε ριγκ πυγμαχίας.

    file-2371 (1)

     



    ΣΧΟΛΙΑ