• Business

    Βασίλης Αποστολόπουλος: «Θα είμαστε πάντα μέσα στις εξελίξεις στην αγορά»

    Αποστολόπουλος

    Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος, διευθύνων σύμβουλος Ομίλου Ιατρικού Αθηνών


    Ισχυρός πόλος στον χώρο της ιδιωτικής υγείας θα παραμείνει ο Όμιλος του Ιατρικού, όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Αποστολόπουλος. Ο ίδιος εκτιμά ότι η πρώτη φάση συγκέντρωσης του κλάδου έχει ολοκληρωθεί, αλλά, πάρα ταύτα, το Ιατρικό είναι έτοιμο να εκμεταλλευτεί τις οποιεσδήποτε ευκαιρίες εμφανιστούν στον ορίζοντα, με φόντο, κυρίως, τους μικρότερους «παίκτες» της αγοράς.

    Σε χθεσινή δημοσιογραφική  συνάντηση, ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε ότι άμεση προτεραιότητα για το Ιατρικό είναι, στην παρούσα φάση, οι στοχευμένες επενδύσεις για την ανανέωση και τον περαιτέρω εκσυγχρονισμό του νοσοκομειακού εξοπλισμού.

    Πέραν τούτων, ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε ότι θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στην οργανική ανάπτυξη, τονίζοντας παράλληλα ότι οι φετινές οικονομικές επιδόσεις του ομίλου θα έχουν σαφώς θετικό πρόσημο.

    «Είμαστε σταθεροί συνεργάτες του ασφαλιστικού κλάδου», επισήμανε με ιδιαίτερη έμφαση ο διευθύνων σύμβουλος της εισηγμένης εταιρείας.

    Ανέφερε ακόμη ότι κατά καιρούς η εταιρεία έχει δεχθεί κρούσεις από πλευράς διεθνών funds, αλλά, όπως ο ίδιος τόνισε, το Ιατρικό δεν είναι διατεθειμένο να απεμπολήσει τον ελληνικό χαρακτήρα του.

    Σε ό,τι αφορά την επόμενη μέρα στον κλάδο της ιδιωτικής υγείας, ο κ. Αποστολόπουλος ανέφερε ότι το Ιατρικό θα εξακολουθήσει να έχει πρωτεύοντα ρόλο. Σε περίπτωση  μάλιστα κατά την οποία το CVC Capital, που αποτελεί το αντίπαλο δέος στην αγορά, θελήσει να αποεπενδύσει, τότε  σαφώς και το Ιατρικό θα είναι μέσα στις εξελίξεις, όποτε κι αν αυτές πυροδοτηθούν.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Οι βελτιωμένες προσφορές για το Ερρίκος Ντυνάν και το παρασκήνιο στον κλάδο

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΡΝΑ και J&;P στη μάχη γιγάντων για το City of Dreams (video)



    ΣΧΟΛΙΑ