• Business

    Unibios: Προχωρά στη πώληση του συνόλου των ιδίων μετοχών

    • NewsRoom
    Ορφέας Μαυρικίου, CEO UNIBIOS

    Ορφέας Μαυρικίου, CEO UNIBIOS


    Στην πώληση του συνόλου των 150.000 ιδίων μετοχών που κατέχει προτίθεται να προβεί η διοίκηση της Unibios, μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης.

    Οι μετοχές αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,96% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου, αναφέρει η εισηγμένη.

    Μέχρι την ολοκλήρωση της παραπάνω συναλλαγής γνωστοποιεί ότι αναστέλλει το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών της από 09.09.2022 απόφασης της ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων της Εταιρείας.

    Σημειώνεται ότι η Εταιρεία κατέχει 150.000 ίδιες μετοχές που αντιστοιχούν σε ποσοστό 0,96% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου της.

    Αναβολή στη ΓΣ

    Παράλληλα, η εταιρεία να ανακοίνωσε πως μέτοχοι που προσήλθαν σε Επαναληπτική Έκτακτη Γενική Συνέλευση στην Έδρα της εταιρίας την Παρασκευή και που κατέχουν πλέον του ενός εικοστού του μετοχικού κεφαλαίου, αιτήθηκαν την αναβολή λήψης αποφάσεων από την συνέλευση και την αναβολή της για τις 20.03.2023.

    Η πρόταση έγινε δεκτή από τον Πρόεδρο και η συνέλευση θα συνεχισθεί στον ίδιο χώρο και την ίδια ώρα(14:00) στις 20.03.2023.

    Σημειώνεται ότι ισχύει η ίδια ημερομηνία καταγραφής της 19.02.2023 η οποία δεν απέχει περισσότερες από 30 ημέρες από την ημερομηνία της εξ αναβολής συνέλευσης.

    Διαβάστε επίσης

    WSJ: Ρήγμα στον ΟΠΕΚ – Εξετάζουν αποχώρηση τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Ιουλία Χαϊδά: Οι γυναίκες παραμένουν εγκλωβισμένες σε στερεοτυπικούς ρόλους



    ΣΧΟΛΙΑ