• Business

    UEFA Champions League: Ζήσε το όνειρο παρέα με την Εθνική Τράπεζα

    • NewsRoom

    UEFA Champions League. Μια ξεχωριστή ποδοσφαιρική εμπειρία. Και όταν μπορείς να τη ζήσεις από τις κερκίδες, γίνεται ανεκτίμητη.

    Γι’ αυτό και η Εθνική Τράπεζα κατ’ αποκλειστικότητα, σε συνεργασία με τη Mastercard, δίνουν σε όλους μια ευκαιρία να συμμετάσχουν κι αυτοί στη μεγάλη αυτή γιορτή. Να δουν τις κορυφαίες ευρωπαϊκές ομάδες και να ζήσουν το πάθος, την αγωνία, την ένταση και τις ανατροπές που προσφέρει η μεγάλη αυτή ευρωπαϊκή διοργάνωση.

    Χρησιμοποιώντας τις πιστωτικές κάρτες Mastercard της Εθνικής Τράπεζας για τις καθημερινές συναλλαγές μας έως και τις 15/10/2023, μπορεί να γίνεις κι εσύ ένας από τους 30 τυχερούς που θα κερδίσουν διπλά εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά αγώνες του UEFA Champions League.

    Κάθε συναλλαγή ισοδυναμεί και με μία συμμετοχή στην κλήρωση. Και όσο περισσότερες συναλλαγές κάνεις τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να είσαι κι εσύ ένας από τους τυχερούς.

    Αν θέλεις, λοιπόν, να διεκδικήσεις κι εσύ το «εισιτήριό» σου για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, χρησιμοποίησε στις καθημερινές σου αγορές την πιστωτική σου κάρτα Mastercard από την Εθνική Τράπεζα.

    Και αν δεν έχεις πιστωτική κάρτα, κάνε τώρα την αίτησή σου εύκολα και απλά μέσω του Digital Banking της Εθνικής Τράπεζας, επιλέγοντας εσύ την κάρτα που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες και τις επιθυμίες σου.

    Οι πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, Silver, Gold και Black, είναι εδώ και προσφέρουν ευελιξία, επιβράβευση σε κάθε σου συναλλαγή, ασφάλιση σε κάθε σου ταξίδι και άλλες ασφαλιστικές παροχές, προσωπική εξυπηρέτηση με την υπηρεσία Mastercard Concierge και πολλά ακόμη προνόμια!

    Περισσότερες πληροφορίες στο nbg.gr.