• Business

    Twitter: Αλλαγή σκυτάλης, ο Μασκ ανακοίνωσε τη Γιακαρίνο ως νέα CEO

    Έλον Μασκ

    Έλον Μασκ


    Ο Έλον Μασκ ανακοίνωσε μέσω Twitter ότι η Λίντα Γιακαρίνο, αναλαμβάνει τη θέση της διευθύνουσας συμβούλου της δημοφιλούς πλατφόρμας.

     «Είμαι ενθουσιασμένος που καλωσορίζω τη Λίντα Γιακαρίνο ως τη νέα διευθύνουσα σύμβουλο του Twitter!», έγραψε ο Μασκ και προσέθεσε: «Θα επικεντρωθεί κυρίως στις επιχειρηματικές δραστηριότητες, ενώ εγώ θα επικεντρωθώ στον σχεδιασμό προϊόντων και στη νέα τεχνολογία. Ανυπομονώ να συνεργαστούμε με τη Λίντα για να μετατρέψουμε αυτήν την πλατφόρμα σε X, την εφαρμογή τα πάντα».

    Η 59χρονη Γιακαρίνο θεωρείται βετεράνος της τηλεοπτικής διαφημιστικής βιομηχανίας, η οποία πέρασε ένα μεγάλο μέρος της καριέρας της στις τηλεοπτικές δραστηριότητες της WarnerMedia προτού ενταχθεί στην NBCUniversal την περασμένη δεκαετία. Έχει γίνει γνωστή για την ενασχόληση της στην εξεύρεση τρόπων μέτρησης της αποτελεσματικότητας της διαφήμισης.

    Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1963, έχει δύο αδερφές ενώ πολλά δημοσιεύματα υποστηρίζουν ότι είναι μία Αμερικανίδα με ιταλικές ρίζες. Είναι παντρεμένη και μητέρα μιας κόρης. Η έδρα της είναι στην «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ», όπως αναφέρει το πρακτορείο «Bloomberg».

    Ο Μασκ και η Γιακαρίνο έχουν κάνει κοινές εμφανίσεις σε διάφορες εκδηλώσεις της βιομηχανίας της τεχνολογίας και επίσης η Γιακαρίνο έχει κάνει κατά καιρούς θετικές δηλώσεις για τον Νοτιοαφρικανό δισεκατομμυριούχο.

    Επιπλέον, η εταιρεία στην οποία είναι μεγαλοστέλεχος η Γιακαρίνο, η NBCU, συνεργάζεται σε διάφορα επίπεδα με το Twitter.

    Διαβάστε επίσης

    QUALITY & RELIABILITY Α.Β.Ε.Ε.: Η Αγγελική Λαγού νέου μη εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ.

    Flexopack: Σε διαπραγμάτευση από 18 Μαΐου οι νέες μετοχές από το stock option plan



    ΣΧΟΛΙΑ