• Business

    TÜV HELLAS: Δωρεά στον πυρόπληκτο Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροβιών Ευβοίας

    • NewsRoom


    Τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ροβιών Ευβοίας, που επλήγη από τις καταστροφικές πυρκαγιές στην περιοχή, στηρίζει η TÜV HELLAS (TÜV NORD).

    Ο Φορέας θέλοντας να συμπαρασταθεί στον Αγροτικό Συνεταιρισμό, ο οποίος έχει υποστεί ζημιές από την πύρινη λαίλαπα, προσφέρει χρηματικό ποσό ώστε να συνδράμει στην έγκαιρη επαναλειτουργία και αποκατάσταση των ζημιών του Συνεταιρισμού.

    Η ενίσχυση αποτελεί ηθική υποχρέωση προς τους κατοίκους των Ροβιών, οι οποίοι βιώνουν πρωτοφανείς δυσκολίες, εκφράζοντας την αμέριστη στήριξή του.

    Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ροβιών ιδρύθηκε το 1981, αριθμεί σήμερα 130 μέλη και ασχολείται με τη συγκέντρωση, επεξεργασία, συσκευασία και εμπορία των επιτραπέζιων ελιών από τον ελαιώνα των Ροβιών Ευβοίας.

    Σημειώνεται πως την προηγούμενη εβδομάδα η TÜV HELLAS (TÜV NORD) διέθεσε δωρεάν ειδικές φιλτρομάσκες καθώς και φίλτρα της εταιρείας Draeger προκειμένου να βοηθήσει τα στελέχη της Πολιτικής Προστασίας στο έργο που επιτελούν κατά την κατάσβεση των πυρκαγιών.

    Οι παραπάνω δωρεές εντάσσονται στο πρόγραμμα Εταιρικής Υπευθυνότητας της TÜV HELLAS (TÜV NORD) με τον φορέα να αποδεικνύει έμπρακτα τη δέσμευσή του να συνδράμει άμεσα στις όποιες ανάγκες έχουν δημιουργηθεί από τις φωτιές που μαστίζουν τη χώρα.

    Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ροβιών κ. Νίκος Βαλλής, τόνισε ότι:

    «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την TÜV HELLAS (TÜV NORD) που στέκεται δίπλα μας σε αυτές τις τραγικές στιγμές που βιώνουμε. Είναι σημαντική τόσο η οικονομική αρωγή της όσο και η ηθική υποστήριξη που μας παρέχει. Έχουμε μία μακροχρόνια συνεργασία και σε όλα αυτά τα χρόνια η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ήταν πάντα κοντά μας σε ό,τι χρειάστηκε».

    Διαβάστε επίσης:

    Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος: Έκτακτη δωρεά €15 εκατ. για την ανακούφιση από τις πυρκαγιές

    Την ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ πιστοποίησε η TÜV HELLAS (TÜV NORD)



    ΣΧΟΛΙΑ