Σε πλήρη σύνθεση βρίσκεται η Εκτελεστική Επιτροπή του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ), η οποία απαρτίζεται πλέον από τρία μέλη.
Ειδικότερα, μετά τη δημοσίευση της απόφασης του Υπουργού Οικονομικών περί διορισμού του κ. Ηλία Ξηρουχάκη ως μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, κατόπιν πρότασης του Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, και μετά την ανάληψη καθηκόντων από τον κ. Ξηρουχάκη, η εκτελεστική επιτροπή του ΤΧΣ απαρτίζεται από τους κ.κ. Martin Czurda, Δ/νοντα Σύμβουλο, Eric Tourret, Αναπληρωτή Δ/νοντα Σύμβουλο, και Ηλία Ξηρουχάκη, Μέλος.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ποιος είναι ο Ηλίας Ξηρουχάκης που αναλαμβάνει εκπρόσωπος της ΤτΕ στο ΤΧΣ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πυρκαγιά σε δασική έκταση στο Παραδείσι Ευβοίας – Ενημερωτικό μήνυμα του 112
- Άλκηστις Πρωτοψάλτη για Γιώργο Μαζωνάκη: Στον κάτω κόσμο η χαραυγή περιμένει να υποδεχτεί τον μερακλή που μες τον Άδη μπαίνει
- ΙΣΑ: Πρόστιμα €11,44 ευρώ και 55 κυρώσεις σε γιατρούς και φορείς Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας
- ΥΠΑΑΤ: Επικαιροποιείτα το πλαίσιο αντιμετώπισης του αφθώδους πυρετού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.