• Business

    Τράπεζα Πειραιώς: Νέες αλλαγές με αναβαθμίσεις προσώπων. Όλα τα ονόματα

    Τράπεζα Πειραιώς

    Τράπεζα Πειραιώς


    Στην αναβάθμιση 20 στελεχών εντός της Τράπεζας Πειραιώς προχώρησε η διοίκηση του ομίλου προ ολίγων ημερών. Επί της ουσίας τα πρόσωπα αυτά θα κληθούν μαζί με όσους είτε έχουν προσληφθεί είτε αναβαθμιστεί εντός του 2017 (Βασίλης Κουτεντάκης, Φωτεινή Ιωάννου, Αλέξανδρος Πατούνης, Μ. Κάσινος, Γ. Χριστόπουλος, Μ. Κορμάς κλπ.) να φέρουν εις πέρας το 2018 που κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμο κυρίως για τρεις λόγους: Stress Test,  διαχείριση κόκκινων  δανείων και νέες χρηματοδοτήσεις σε επιχειρήσεις.  Έτσι λοιπόν αναβαθμίστηκαν σε Γενικοί  Διευθυντές  οι Ιωάννης Δελής, Γιώργος Γεωργόπουλος, Αθανάσιος Καρτζακλής, Στέφανος Μυτιληναίος, Βασιλική Οικονόμου, Πασχάλης Κωνσταντίνος και Αναστάσιος Τσαντής. 

    Σε αναπληρωτές Γενικοί Διευθυντές προήχθησαν οι:

    Γιάννης Ρόκκας  (Marketing) , Αλκιβιάδης Αλεξάνδρου, Αντώνης Γούσης, Ιωάννης Γραμματικός (Κάρτες),  Ελισάβετ Μπαλόγλου (Τεχνικά Έργα), Παναγιώτα Μποζουνιεράκη (Αναδιαρθρώσεις SMS), Γιώργος Νασουλης (Τεχνολογία), Μανώλης Πουλάκης (Δίκτυο), Παναγιώτης Σουλαρίκης, (Εποπτικές Αρχές), Τατιάνα Τούντα  (Ανθρώπινο Δυναμικό ), Θεόδωρος Τζούρος (Αναδιαρθρώσεις Corporate & shipping), Κωνσταντίνος Φούσκας  (Treasury) και Αθανάσιος Ψύλλος (Επιχειρηματικά Κέντρα Αττική).

    Αλλαγές στην MIG

    Υπενθυμίζεται ότι χθες άλλαξε η διοίκηση στην MIG και ορίσθηκε νέος εκτελεστικός πρόεδρος ο Παναγιώτης Θρουβάλας. Πρόκειται για έμπειρο manager και έχει την εμπιστοσύνη της ομάδας που χειρίζεται το θέμα της MIG εντός του ομίλου της Πειραιώς.  Η Πειραιώς ελέγχει το 31% των μετοχών της MIG ενώ τα δάνεια της τράπεζας στην μητρική και τις θυγατρικές αγγίζουν τα 750 εκατ. ευρώ. (σε σύνολο 1,5 δισ. ευρώ).  Στην ουσία πρόκειται για το μεγάλο αγκάθι που έχει η τράπεζα. Παναγιώτης Θρουβάλας και Θανάσης Παπανικολάου (CEO της MIG) θα πρέπει τώρα να βάλουν τα δυνατά τους για να σταθεροποιήσουν τον όμιλο και τις θυγατρικές του.

    Τράπεζα Πειραιώς
    Τράπεζα Πειραιώς



    ΣΧΟΛΙΑ