• Business

    Titan: Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών έως 10 εκατ. ευρώ

    • NewsRoom
    Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, TITAN CEMENT

    Δημήτρης Παπαλεξόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος, TITAN CEMENT


    Η Titan Cement International προχωρά, μετά από αξιολόγηση των πρόσφατων συνθηκών της αγοράς, στην εφαρμογή προγράμματος αγοράς ιδίων μετοχών μέχρι συνολικού ανώτατου ποσού 10.000.000 ευρώ στο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.

    Σύμφωνα με τη Titan Cement International, το πρόγραμμα αναμένεται να έχει διάρκεια έξι μηνών και η υλοποίησή του θα ξεκινήσει την ή περί την 14η Οκτωβρίου 2021.

    Η εταιρία στο πλαίσιο της στρατηγικής της δύναται να τερματίσει, αναστείλει ή αναβάλει το πρόγραμμα εφόσον το κρίνει σκόπιμο. Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς που ισχύουν για τα προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών. Οι ίδιες μετοχές που θα αποκτηθούν θα παραμείνουν στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρίας και θα δύνανται επίσης να χρησιμοποιηθούν για διάθεση σε στελέχη του Ομίλου στα πλαίσια της πολιτικής παροχής κινήτρων.

    Η Titan Cement International SA θα παρέχει πλήρη ενημέρωση για την πρόοδο των σχετικών αγορών σύμφωνα με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

    Διαβάστε επίσης

    Υπερταμείο: Καθαρά ενοποιημένα κέρδη 56.8 εκατ. ευρώ το 2020

    Όμιλος SOFTONE: Κοινοπραξία διεθνών επενδυτών υπό τον Franck Cohen αποκτά το 45%

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ