ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Titan Cement International S.A. ανακοινώνει, ότι προτίθεται να εφαρμόσει πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών μέχρι συνολικού ανώτατου ποσού 10.000.000 ευρώ.
Το πρόγραμμα, το οποίο θα αφορά την απόκτηση μέχρι 1.000.000 ιδίων μετοχών, θα εφαρμοστεί στο Euronext Βρυξελλών και στο Χρηματιστήριο Αθηνών.
Το πρόγραμμα αναμένεται να έχει διάρκεια δύο μηνών και η υλοποίησή του θα ξεκινήσει την ή περί την 20η Μαρτίου 2020.
Η εταιρία στο πλαίσιο της στρατηγικής της δύναται να τερματίσει, αναστείλει ή αναβάλει το πρόγραμμα εφόσον το κρίνει σκόπιμο.
Το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί σε συμμόρφωση με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς που ισχύουν για τα προγράμματα επαναγοράς ιδίων μετοχών.
Οι ίδιες μετοχές που θα αποκτηθούν θα παραμείνουν στο χαρτοφυλάκιο της Εταιρίας και θα δύνανται επίσης να χρησιμοποιηθούν για διάθεση σε στελέχη του Ομίλου στα πλαίσια της πολιτικής παροχής κινήτρων.
Η Titan Cement International SA θα παρέχει πλήρη ενημέρωση για την πρόοδο των σχετικών αγορών σύμφωνα με τους εφαρμοστέους νόμους και κανονισμούς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Jan Karas (ΟΠΑΠ): Τα αποτελέσματα β’ τριμήνου αντικατοπτρίζουν την ικανότητα της εταιρείας να δημιουργεί αξία για τους μετόχους
- Μεσσηνία: Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στα Πετράλωνα
- Η συνολική χρήση ζώνης ασφαλείας στην Ελλάδα φτάνει μόλις στο 54%, σύμφωνα με έρευνα
- Τάσος Γαϊτάνης: Ως ΓΓΕΚ στηρίζουμε την ερευνητική δραστηριότητα των ελληνικών Πανεπιστημίων
