• Business

    Wind: Δυναμική είσοδος στη συνδρομητική τηλεόραση με Android TV και ενσωματωμένο το Netflix

    Nasos Zarkalis WIND

    Νάσος Ζαρκαλής, Διευθύνων Σύμβουλος Wind


    Την είσοδό της στην συνδρομητική τηλεόραση ανακοίνωσε η Wind. Η νέα υπηρεσία Wind Vision απευθύνεται στους συνδρομητές του τηλεπικοινωνιακού παρόχου και παρέχει για πρώτη φορά στην Ελλάδα Android TV με ενσωματωμένο το Netflix.

    Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Wind Νάσος Ζαρκαλής, παρουσιάζοντας τη νέα υπηρεσία, σημείωσε ότι αποτελεί έναν νέο πυλώνα ανάπτυξης που έρχεται να προστεθεί στον μετασχηματισμό της Wind καθώς και ότι πρόκειται για μια ιστορική στιγμή για την εταιρεία που φέρνει μια νέα καινοτόμα πρόταση.

    Ο κ. Ζαρκαλής κατά την παρουσίαση της Wind Vision απάντησε σε ερωτήσεις που αφορούν την υπόθεση Forthnet. Μεταξύ άλλων του ζητήθηκε να σχολιάσει την παρέμβαση του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής Νίκου Παππά περί της ανάγκης να μην δημιουργηθεί μονοπώλιο στην τηλεπικοινωνιακή αγορά.  Όπως είπε «η αγορά χρειάζεται ισχυρούς παίχτες, πόσους είναι κάτι που μπορεί να το συζητήσει κάποιος. Πάντως, δεν μπορεί να είναι πολλοί γιατί χρειάζεται να είναι ισχυροί ώστε να μπορούν να επενδύουν. Η ελληνική αγορά δεν αντέχει υπερβολικά μεγάλο αριθμό παιχτών και το έχει δείξει η εξέλιξη. Θεωρούμε ότι η πρότασή μας είναι εξαιρετικά υγιής, προς όφελος του Έλληνα καταναλωτή με ενίσχυση του ανταγωνισμού».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το μεγάλο στοίχημα του Νάσου Ζαρκαλή και της WIND VISION

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νάσος Ζαρκαλής: Αισιόδοξος για τη Wind, φειδωλός για τη Forthnet

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:Παρασκήνιο στα telecoms: Πώς ο Χάρης Μπρουμίδης επικράτησε στον πρώτο γύρο συγκέντρωσης. H απάντηση Ζαρκαλή



    ΣΧΟΛΙΑ