ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την απόκτηση ενός χαρτοφυλακίου πέντε ξενοδοχείων στην Κρήτη ανακοίνωσαν οι πολυεθνικές εταιρίες real estate Hines και Henderson Park.
Οι εξαγορές συνδυαστικά αφορούν σε ακίνητα 67.000 τετραγωνικών και 1.094 δωματίων, σε πέντε ξενοδοχεία μπροστά στη θάλασσα.
Ειδικότερα, οι δυο εταιρίες εξαγόρασαν:
– Τα δυο ξενοδοχεία Coral και Ερμής του ομίλου Μαμιδάκη, στον Άγιο Νικόλαο, με 170 και 218 δωμάτια αντίστοιχα.
-το 5άστερο Apollonia Beach Resort & Spa και το 4άστερο Santa Marina Beach Resort, με 336 και 208 δωμάτια αντίστοιχα που βρίσκονται στην Αμμουδάρα Ηρακλείου. Τα ξενοδοχεία εξαγόρασαν από την εταιρία Cyan Group of Hotels, συμφερόντων της οικογένειας Κεφαλογιάννη.
-το επίσης 5άστερο Sitia Beach City Resort & Spa με 162 δωμάτια, που βρίσκεται στη Σητεία, επίσης από τη Cyan Group.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- SirecEnergy: Επενδυτικό κρεσέντο άνω των 10 εκατ. ευρώ στην ηλεκτροκίνηση μέσω του ZAP Taxi Club
- Οι αγορές προεξοφλούν συμφωνία ΗΠΑ-Ιράν
- Ολη η αλήθεια για τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Παναθηναϊκό: Η παρουσία του στη Λεωφόρο, οι τεράστιες επενδύσεις, τα χαμένα σχέδια για γήπεδο
- Χανταϊός: Ο καθηγητής Αποστολος Βανταράκης απαντά σε 6 ερωτήσεις για το νέο ιό που προκαλεί ανησυχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.