Για συστηματική προσπάθεια εκ μέρους συγκεκριμένων χαρτοφυλακίων να στήνουν εντολές χαμηλότερα στη μετοχή της Ελλάκτωρ, η οποία διέψευσε τις προσδοκίες μερίδας της αγοράς και εμφάνισε αποτελέσματα 6μήνου καλύτερα από το αναμενόμενο, κάνουν λόγο πηγές της αγοράς.
Με υψηλό ημέρας κοντά στο 1,97 ευρώ, βγαίνουν αγοραστές κοντά στο… 1,91 αυτή την ώρα, οδηγώντας σε νέα πτώση το χαρτί περίπου 1,3%.
Ήδη ο όγκος συναλλαγών, μετά από δύο ώρες συνεδρίασης προσεγγίζει τις 150 χιλιάδες τεμάχια, ενώ για σήμερα και αύριο έχουν προγραμματιστεί ραντεβού της διοίκησης της εταιρείας στο Λονδίνο στο πλαίσιο του roadshow που πραγματοποιεί το Χρηματιστήριο Αθηνών.
Χθες η διοίκηση του ομίλου είπε στους αναλυτές μετά την δημοσίευση των αποτελεσμάτων 6μήνου ότι μέχρι τέλος του χρόνου θα έχει ολοκληρωθεί η αναχρηματοδότηση του δανεισμού (σ.σ. μαζί και των θυγατρικών), ύψους 582 εκατ. Ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Αρκετά καλή η συνάντηση Γουίτκοφ και Κούσνερ με τον Πούτιν, θα ήθελε να τερματίσει τον πόλεμο
- Άροσις: Διψήφια ανάπτυξη αλλά επιστροφή σε ζημιές για την επένδυση Ν. Καραμούζη στα όσπρια
- ΑΚΤΩΡ: Σε εξαγορές και επενδύσεις θα διατεθούν τα κεφάλαια από το ομόλογο έως 140 εκατ. ευρώ – Το πλάνο του ομίλου
- Πώς απαντάει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα – Το άτυπο ντιμπέιτ μεταξύ των δύο