• Business

    Η φοιτητική ζωή ξεκινά και θα είναι πιο cool από ποτέ!

    • NewsRoom

    Πηγή: Public.gr


    Το νέο φοιτητικό έτος αναμένεται να ξεκινήσει. Τα πανεπιστήμια ανοίγουν μετά από μία διαφορετική εξεταστική περίοδο και ετοιμάζονται να υποδεχθούν νέα μέλη στην φοιτητική κοινότητα.

    Τα παιδιά που πέτυχαν στις Πανελλήνιες εξετάσεις και πέρασαν στο πανεπιστήμιο της επιλογής τους ετοιμάζονται να κάνουν μία νέα αρχή στη ζωή τους, ξεκινώντας τη φοιτητική τους πορεία. Μέσα σε αυτή την μεγάλη αλλαγή, πολλοί από τους νέους φοιτητές μας καλούνται να εισέλθουν σε μία ακόμη, εξίσου σημαντική αλλαγή: Να αλλάξουν πόλη, να φύγουν μακριά από το σπίτι και την οικογένειά τους και να αλλάξουν εντελώς το περιβάλλον και την καθημερινότητα που γνώριζαν έως τώρα.

    Όλες αυτές οι αλλαγές είναι από μόνες τους σημαντικές και ενδεχομένως δημιουργούν άγχος στους νεαρούς φοιτητές μας, που έχουν να διαχειριστούν πολλά πριν ξεκινήσουν τη νέα τους ζωή. Οι ίδιοι και οι οικογένειές τους πρέπει να τρέξουν να εξοπλίσουν ένα νέο σπίτι από την αρχή, αλλά φυσικά να προμηθευτούν και όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη δουλειά τους στο πανεπιστήμιο.

    Αυτό μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο στους ενδιαφερόμενους, που θα σκεφτούν ότι έχουν να τρέξουν από κατάστημα σε κατάστημα, προκειμένου να βρουν όλα τα απαραίτητα αντικείμενα, έτσι ώστε τα παιδιά να είναι απόλυτα έτοιμα όταν ξεκινήσει το νέο έτος στο πανεπιστήμιο.

    Κι όμως, υπάρχει ένας τρόπος οι γονείς να γλιτώσουν τον κόπο και να βρουν όλα όσα ψάχνουν, όχι απλώς σε ένα κατάστημα, αλλά από τον καναπέ του σπιτιού τους, με ένα μόνο κλικ!

    Αν θέλει, λοιπόν, κανείς να τα βρει όλα, ένας είναι ο προορισμός: Μόνο στο Public.gr, φοιτητές και γονείς μπορούν να βρουν όλα όσα αναζητούν, από έπιπλα μέχρι οικιακές συσκευές και προϊόντα τεχνολογίας.

    Στο Public.gr, οι φοιτητές θα βρουν μία πλούσια γκάμα από προϊόντα σπιτιού. Μέσα από την μεγάλη ποικιλία προϊόντων, μπορούν να διαλέξουν τις συσκευές της αρεσκείας τους και να εξοπλίσουν όλους τους χώρους του νέου τους σπιτιού, όπως το έχουν ονειρευτεί. Το Public.gr διαθέτει όλες τις απαραίτητες συσκευές για να «ντύσουν» από το γραφείο, το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρα έως την κουζίνα και το μπάνιο.

    Έτσι, κάθε φοιτητής έχει τη δυνατότητα να φτιάξει τον χώρο που θα αποτελέσει σπίτι του για τα επόμενα χρόνια με τρόπο που να τον εξυπηρετεί, αλλά και να τον ευχαριστεί, χωρίς να χρειαστεί να ψάξει σε πολλά διαφορετικά μαγαζιά.

    Ο πρώτος χώρος που πρέπει να σκεφτούν οι φοιτητές είναι φυσικά ο χώρος όπου θα μελετούν τα μαθήματα του πανεπιστημίου και θα κάνουν τις εργασίες τους. Βασικό εργαλείο για να είναι η δουλειά τους αποτελεσματική είναι, βεβαίως, ένα καλό και άνετο γραφείο. Στο Public.gr, θα βρείτε το γραφείο Laelia, μοντέρνο, με ιδιαίτερη σχεδίαση που συνδυάζει μέταλλο και ξύλο. Το Laelia είναι ένα ευέλικτο και πρακτικό γραφείο και ενδείκνυται για νεανικά δωμάτια και μικρούς χώρους. Πέρα από την κύρια επιφάνεια εργασίας, προσφέρει δύο συρτάρια για την αποθήκευση βιβλίων, εγγράφων και χρηστικών αντικειμένων. Θα το βρείτε στο Public.gr μόνο με 39.99 €.

    Πολύ σημαντική, κατά τη διάρκεια της φοιτητικής του ζωής θα είναι και η ξεκούραση του παιδιού μας. Για το λόγο αυτό, ένα καλό κρεβάτι είναι must στο νέο σπίτι που ετοιμαζόμαστε να επιπλώσουμε. Στο Public.gr θα βρείτε το κρεβάτι Hyacinth που θα ομορφύνει τον χώρο του φοιτητή και θα του χαρίσει υπέροχους ύπνους. Μπορείτε να αγοράσετε το κρεβάτι Hyacinth στην τιμή των 179.99 €.

    Μία ξεχωριστή πρόκληση που θα έχει να αντιμετωπίσει ένας φοιτητής στη νέα του καθημερινότητα είναι να καταφέρει να διατηρήσει υγιεινή τη διατροφή του, μακριά από την κουζίνα της μαμάς και τα σπιτικά φαγητά. Μία καλά εξοπλισμένη κουζίνα είναι απαραίτητη για να το πετύχει αυτό. Στο Public.gr, οι φοιτητές θα βρουν ηλεκτρικό φουρνάκι Zilan Zln2935 μόνο με 79.95 €. Έτσι, το φαγητό θα μοιάζει πάντοτε σαν να έχει ετοιμαστεί εκείνη τη στιγμή! Πρόκειται για ένα πολυεργαλείο που θα εξοπλίσει την κουζίνα σας, εξοικονομώντας σας χώρο και χρόνο. Η ανθεκτική του κατασκευή σας εγγυάται απρόσκοπτη λειτουργία, ενώ με χωρητικότητα 45 λίτρων, υπόσχεται να καλύψει με άνεση τις ανάγκες σας. Διαθέτει, επίσης, ρυθμιζόμενο θερμοστάτη και χρονοδιακόπτη με ηχητική ειδοποίηση. Μπορεί να λειτουργήσει με άνω ή κάτω αντίσταση ή και με τις δύο μαζί. Αντίστοιχα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε μία ή και τις δύο εστίες μαζί.

    Ο αγαπημένος χώρος του φοιτητή στον νέο του χώρο ίσως γίνει το σαλόνι, εκεί όπου θα χαλαρώνει και θα υποδέχεται τις παρέες του. Ο καναπές AGOSTINA στην τιμή των 109.99 € υπόσχεται να ταιριάξει τέλεια στο νέο σας χώρο, ενώ, αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε την παρέα, μπορείτε να τους φιλοξενήσετε στον καναπέ, που με μία κίνηση γίνεται κρεβάτι.

    Το μπάνιο αποτελεί έναν εξίσου σημαντικό χώρο μέσα στο σπίτι, γι’ αυτό και πρέπει να είναι άρτια οργανωμένο, με όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό. Στο Public.gr μπορείτε να βρείτε τον πάγκο Drop Alba στην τιμή των 106 €. Ο πάγκος, με μοντέρνο στυλ και ανθεκτικότητα αποτελεί την τέλεια λύση για τους μικρούς χώρους, με μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, ενώ και η τοποθέτησή του είναι πανεύκολη.

    Παράλληλα, με το ίδιο κλικ στην ιστοσελίδα του Public, ο φοιτητής μπορεί να βρει ό,τι αναζητά σε εργαλεία και εξοπλισμό για τη σχολή του. Από τετράδια και γραφική ύλη, μέχρι όλα τα smartwatches & wearables , smartphones, tablets , laptops και πολλά ακόμη, για να μην του λείψει απολύτως τίποτα!

    Ένα tablet αποτελεί χρήσιμο εργαλείο για την καθημερινότητά του, καθώς θα μπορεί να το μεταφέρει εύκολα, χωρίς να χρειάζεται να κουβαλά το laptop παντού μαζί του. Στο Public.gr, μπορείτε να βρείτε το Tablet Samsung Tab A T510 2019 στα 199 €.

    Κι αν ακόμη αγχώνεστε πώς θα μεταφέρετε όλα αυτά στο νέο σας χώρο, το Public έχει κι άλλα καλά νέα: Για λίγες μόνο ημέρες, σας προσφέρει δωρεάν μεταφορικά σε όλη την Ελλάδα σε επιλεγμένα προϊόντα. Κάντε άμεσα τις αγορές σας και επωφεληθείτε από τα δωρεάν μεταφορικά!

    Θέλεις το πιο cool φοιτητικό σπίτι; Μπες στο Public.gr!



    ΣΧΟΛΙΑ