• Business

    The Absolute Best: Η Beau Lake παρουσιάζει την Rolls Royce των σανίδων SUP


    Θυμίζουν ταυτόχρονα τα ιστορικά σκάφη της Riva, όσο και το εσωτερικό των πολυτελών τετρατρόχων της Rolls Royce. Πρόκειται, όμως για μια σειρά από paddleboards (SUP) φτιαγμένα για τους λάτρεις της φύσης, του μοναδικού design και της απαράμιλλης κομψότητας.

    Γεννήθηκαν μεταξύ Μέιν και Κεμπέκ στις όχθες της λίμνης Μπο, πατρίδα τους είναι η Βόρεια Αμερικανική ήπειρος και νιώθουν σαν στο σπίτι τους σε χαμηλές θερμοκρασίες.

    Ήδη, όμως τραβούν τα βλέμματα πάνω τους, όταν εμφανίζονται στη Μεσόγειο (Κάννες, Μονακό, Κάπρι).

    Η Beau Lake, μια εταιρεία που φέρνει την πολυτέλεια στα θαλάσσια σπορ και την αναψυχή, δίνει έμφαση στην απόδοση και το design σε όλα της τα προϊόντα – με κέντρο βάρους την πεποίθηση πως ο σχεδιασμός υψηλής απόδοσης με ποιοτικά υλικά και η περιβαλλοντική διαχείριση και υπευθυνότητα είναι διαχρονικές ιδέες σημαντικότερες από ποτέ.

    Συστήνεται ως ένα brand νοσταλγίας και πολυτέλειας, με υλικά, δεξιοτεχνία και επιδόσεις που ξεπερνούν τα υπάρχοντα προϊόντα στην αγορά.

    «Η αισθητική και η δεξιοτεχνία μας οδηγούν αναπόφευκτα στον επαναπροσδιορισμό μιας τεράστιας και σχετικά αναξιοποίητης αγοράς», εξηγεί ο Paul Lavoie, συνιδρυτής και CEO της Beau Lake. «Σύμφωνα με αυτό, εστιάζουμε στη δημιουργία μιας χειροποίητης, human-powered ναυτικής γραμμής που διαθέτει διαχρονικά σχέδια κατασκευασμένα για το σήμερα και το αύριο.»

    Paul Lavoie, Συνιδρυτής και CEO της Beau Lake
    Paul Lavoie, Συνιδρυτής και CEO της Beau Lake

    Η μοναδική σειρά ανεβάζει τον πήχη της αισθητικής και της απόδοσης.

    Για να ξεπεράσει μια ποικιλία προκλήσεων, η Beau Lake πέτυχε να αναπτύξει μια σειρά από σανίδες κωπηλασίας υψηλής απόδοσης με φυσικό και κομψό φινίρισμα.

    Μεταξύ αυτών, η χειροποίητη σανίδα Muskoka, με την εξαιρετικά γυαλισμένη, UV protected πολυουρεθάνη, διαθέτει προσαρμοσμένη διάταξη από μαόνι και σφενδάμι, ενώ η καθαρή επιφάνεια λαβής και ο σύγχρονος σχεδιασμός της σανίδας Tremblant συνδέει τους αναβάτες, τόσο σωματικά όσο και οπτικά, με τα φυσικά υλικά της σανίδας.

    «Υπάρχει ένα διαρκώς παρόν αθλητικό μοτίβο στα σκάφη και ο στόχος μας με το Beau Lake ήταν να εμφυσήσουμε το σχέδιο και τη μόδα στην κατηγορία», λέει ο συνιδρυτής και διευθυντής σχεδίασης Lee Kline. «Όσον αφορά τη συλλογή paddleboard, αυτό σήμαινε την αντικατάσταση της καθαρά σπορ σχεδίασης με μια εμπνευσμένη, vintage εμφάνιση.»

    Ο Kline συνεργάστηκε με τον διάσημο κωπηλάτη και designer Julien Fillion στη σανίδα Rapid μήκους 14 ποδιών, την τελευταία σανίδα paddle board της Beau Lake.

    Σχεδιασμένη ως weekend racer, η κατασκευή από ανθρακονήματα και ξύλο έβενοy Macassar της Rapid, μαζί με το διαπεραστικό σχέδιο μύτης και το επίπεδο κάτω μέρος, την καθιστούν εξαιρετικά γρήγορη.

    Αντίστοιχα, η μοναδική δεξιοτεχνία των κουπιών Beau Lake επεκτείνεται στις περίπλοκες λεπτομέρειες από χρώμιο, ενώ τα σχέδια κουπιών της εταιρείας, με κλασικά ξύλα και ελαφριές ίνες άνθρακα, ενισχύουν περαιτέρω την εμπειρία και παρέχουν έλεγχο ακριβείας στο νερό.

    Διαβάστε επίσης:

    Piperi House στην Κύθνο



    ΣΧΟΛΙΑ