ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla κέρδισε υπόθεση εναντίον πρώην υπαλλήλου της, ο οποίος απολύθηκε κατηγορούμενος για παραβίαση και μεταφορά δεδομένων της εταιρείας σε τρίτους.
Η αυτοκινητοβιομηχανία είχε καταθέσει αγωγή εναντίον του Martin Tripp, ο οποίος στο παρελθόν εργάστηκε στην εταιρεία στις εγκαταστάσεις της Νεβάδα, ισχυριζόμενη ότι ο πρώην υπάλληλός της παραβίασε το λειτουργικό σύστημα μεταφέροντας αρκετά gigabytes των δεδομένων της σε τρίτους.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tι βλέπουν οι θεμικοί και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΑΔΜΗΕ
- Από την μάντρα της Κοκκινιάς, ξεκινάει η ΕΛΑΣ – Το δίλημμα, οι νοικοκύρηδες και η πρώτη κάλπη
- Christie’s Magnificent Jewels: Πώς ένα μπλε διαμάντι 5 καρατίων αξίζει όσο ένα 31 καρατίων;
- Το τετ α τετ με τον ΚΜ, τι ήθελε ο Χαφτάρ στην Αθήνα, το know how της Νίκης, το μυστικό όπλο της Κάρυ και η ψύχρα Τσίπρα – Κουτσούμπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.