• Business

    Tesla: Ανακαλεί 30.000 Model X στις ΗΠΑ λόγω προβλήματος με τον αερόσακο

    • NewsRoom
    Ο Elon Musk, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Tesla, ποζάρει σε ένα μοντέλο της εταιρείας κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Άμστερνταμ.

    Ο Elon Musk, συνιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Tesla, ποζάρει σε ένα μοντέλο της εταιρείας


    H Tesla ανακαλεί 30.000 Model X στις ΗΠΑ λόγω ενός προβλήματος που είχε το αμάξι με τον αερόσακο. Ο αερόσακος θα μπορούσε να ενεργοποιηθεί λανθασμένα σε ορισμένα συμβάντα σύγκρουσης χαμηλής ταχύτητας, όπου ένας νεαρός συνοδηγός στο μπροστινό κάθισμα χωρίς να φορά ζώνη και βρίσκεται εκτός θέσης, αυξάνοντας τον κίνδυνο τραυματισμού, ανέφερε η εταιρεία σε μια κατάθεση στις ρυθμιστικές αρχές των ΗΠΑ.

    Ακόμη, η Tesla δήλωσε ότι δεν γνωρίζει για ατυχήματα, τραυματισμούς ή θανάτους που σχετίζονται με τη συγκεκριμένη ανάκληση. Το πρόβλημα θα αντιμετωπιστεί μέσω μιας over-the-air ενημέρωσης λογισμικού, ανέφερε η εταιρεία στην επιστολή που κατέθεσε στην Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Οδικής Κυκλοφορίας.

    Νωρίτερα αυτό το μήνα, η πολυτιμότερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο ανακάλεσε πάνω από 40.000 οχήματα Model S και Model X λόγω του κινδύνου να παρουσιαστεί απώλεια της υποβοήθησης του υδραυλικού τιμονιού κατά την οδήγηση σε ανώμαλους δρόμους ή μετά από πρόσκρουση σε λακκούβα.

    Διαβάστε επίσης

    H Latsco Shipping του Πάρη Κασιδόκωστα-Λάτση πούλησε δεξαμενόπλοιο με κέρδος 14,25 εκατ. δολάρια

    ΑΔΜΗΕ: Ξεκινάει η κατασκευή των καλωδίων για την ηλεκτρική διασύνδεση Φολεγάνδρου – Μήλου – Σερίφου

    Αυστηρές ποινές για 23 άτομα προτείνει η Εισαγγελία του Μπάρι για το ναυάγιο του Norman Atlantic



    ΣΧΟΛΙΑ