ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή: Ο Μανώλης Μαραγκουδάκης ολοκληρώνει την 30ετή πορεία του – Νέος CEO ο Αριστοτέλης Χαντάβας
Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια η απόφαση των υπουργών Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας, με την οποία εγκρίθηκε η σύμβαση δωρεάς εκ μέρους της εταιρείας ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ προς την Πολεμική Αεροπορία.
Η δωρεά ύψους 3,5 εκατ. ευρώ, αφορά την ενεργειακή αναβάθμιση της 115 Πτέρυγας Μάχης στην αεροπορική βάση της Σούδας σε Net Zero Energy και Zero Carbon Emissions Airport, και τη μετατροπή της σε «πράσινη» μονάδα).
Διαβάστε επίσης
Περιφέρεια Αττικής: Ξεκίνησε η καταγραφή των ζημιών της πυρκαγιάς σε επιχειρήσεις
Αστεροσκοπείο Αθηνών: Σχετικά χαμηλές οι συγκεντρώσεις σωματιδίων στην ατμόσφαιρα στο Λεκανοπέδιο
Χρηματιστήριο: Η είσοδος της Πειραιώς στον MSCI φτιάχνει κλίμα, σούπερ κέρδη στις εταιρείες πληροφορικής
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΟΣΑ: Αναθεωρεί προς τα κάτω την πρόβλεψη για ανάπτυξη το 2026 στην Ευρωζώνη
- Άννα Βίσση-Δήμητρα Κούστα: Το νέο κεφάλαιο λέγεται Vission Music – Η επίσημη ανακοίνωση
- Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς): Οι πιθανές εξαγορές θα γίνουν εντός Ελλάδας
- ΕΒΕΠ: Η αύξηση του κατώτατου μισθού σημαίνει “αυτοχρηματοδότηση” της αγοράς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.