ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μέχρι την 1η Φεβρουαρίου και ώρα Ελλάδος 17.00 παρατείνεται η προθεσμία για την πρόκληση ενδιαφέροντος στο διαγωνισμό για τη ΛΑΡΚΟ, του ΤΑΙΠΕΔ, που έληγε στις 7 Ιανουαρίου.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΤΑΠΕΔ ο διαγωνισμός αφορά τα ορυχεία Λάρυμνας και Λούτσι, ενώ η περίοδος διευκρινίσεων επεκτείνεται μέχρι τις 15 Ιανουαρίου.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στρατηγική Συνεργασία Alpha Bank – Πολυτεχνείου Κρήτης: Επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό και παραγωγή γνώσης για την ανάπτυξη της Κρήτης
- Μαρινάκης: Βασικός και απόλυτος στόχος η αυτοδυναμία – Οι πρωθυπουργοί βγαίνουν από την κάλπη και όχι από ΑΣΕΠ
- Τριμερής συνεργασία Lloyd’s Register, Clean Energy Carriers Corp και Samsung για πλωτά data centers
- Τραμπ: Ο Χαμενεΐ εμπλέκεται στις διαπραγματεύσεις και συμφώνησε να μην αναπτύξει πυρηνικό όπλο – Πιθανή μία συνάντηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.