• Business

    Tέλος εποχής για το θρυλικό Zonar’s

    • NewsRoom


    Τέλος εποχής για το θρυλικό καφέ Zonar’s στη γωνία Πανεπιστημίου και Βουκουρεστίου. Μετά από 80 χρόνια ιστορικής παρουσίας θα ονομάζεται πλέον «Athénée», σύμφωνα με την ανακοίνωση του καφέ.

    «Η ιστορία ξαναγράφεται στη γωνία Βουκουρεστίου και Πανεπιστημίου. Η νέα εποχή για το ιστορικό σημείο είναι εδώ και το νέο όνομα είναι «Athénée», σημειώνει το post στο προφίλ του καφέ στο Instagram.

    Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

    History is being rewritten at Voukourestiou and Panepistimiou street. The new era of the historical landmark is here and Athénée is the new name. #AtheneeAthens #AthensRevival #Paradiseinthecity #Athens #Greece #restaurant

    Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Athénée (@atheneeathens) στις

    Το καφέ που άνοιξε τις πύλες του το 1939 έχει γράψει τη δική του ιστορία στον χάρτη της Αθήνας. Έχει «φιλοξενήσει» διάσημους πελάτες και στο σαλόνι του, το οποίο είναι φτιαγμένο από τον διάσημο Βαράγκη, έχουν ψιθυριστεί όρκοι αγάπης, λόγια χωρισμού, «πιπεράτα» πολιτικά και καλλιτεχνικά νέα.

    Πλέον τα χρυσά γράμματα που σχημάτιζαν τη λέξη Zonars στην πρόσοψη του καταστήματος αντικαταστάθηκαν από αυτά που γράφουν τη λέξη Athénée.

    Να θυμίσουμε πως το ιστορικό Zonar’s έκλεισε το 2001 και άνοιξε ανακαινισμένο – και με νέους ιδιοκτήτες – έξι χρόνια μετά.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τι απαντά το εστιατόριο «Dionysos Zonars» στου Φιλοπάππου για τον έλεγχο της ΑΑΔΕ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα… πλοκάμια της ΑΑΔΕ πασίγνωστο εστιατόριο στου Φιλοπάππου



    ΣΧΟΛΙΑ