ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στους δείκτες FTSE εισέρχονται οι μετοχές του ΔΑΑ.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο οίκος FTSE Russell, λίγες μόνο ώρες από το επίσημο ντεμπούτο του Ελ. Βενιζέλος στο Χρηματιστήριο Αθηνών, οι μετοχές του ΔΑΑ εισέρχονται στον FTSE Global Equity Index από τις 14 Φεβρουαρίου.
Παράλληλα εισέρχονται στους δείκτες FTSE All- World, FTSE MPF All- World, FTSE Global Large Cap και FTSE Emerging.
Διαβάστε επίσης
ΣΕΒΕ: Οι Ελληνικές Εξαγωγές έκλεισαν το 2023 στα 50,9 δισ. ευρώ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- GPO: Το 48,3% στην Αττική λέει «ναι» στο έργο Χαρδαλιά – Πού ποντάρουν και πού ανησυχούν οι πολίτες
- Μαθήματα κολύμβησης, Facebook και Google Maps: Οι FT αποκαλύπτουν πώς στήθηκε η «επιχείρηση» με τους χιλιάδες μετανάστες στη Θέουτα
- Sir Στέλιος Χατζηιωάννου στο Mononews: «Δεν θεωρώ επιτυχία το ύψος μιας δωρεάς»
- Ρωσικό πλοίο της Rosatom βυθίστηκε από ουκρανικά drones στη Μαύρη Θάλασσα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.